Facebook Pixel Άρης: Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - Αυτός ο ηγέτης του νέου Άρη - "Την ψάχνει με τους νέους ο Μάντζιος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-31 02:22:00

Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - Αυτός ο ηγέτης του νέου Άρη - "Την ψάχνει με τους νέους ο Μάντζιος"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Έλληνας τεχνικός - Αυτός ο ηγέτης του νέου Άρη - "Την ψάχνει με τους νέους ο Μάντζιος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου αναφέρθηκε στην εικόνα που δείχνουν οι Κίτρινοι τον τελευταίο καιρό, αλλά και ποιον θεωρεί ηγέτη τους.

Γιάννης Πετράκης: Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη δίκαιη επικράτηση του Άρη και την προσπάθεια που κάνουν οι κίτρινοι να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την αγωνιστικής τους εικόνα. 

«Όταν ξέρει κάποιος ότι έχω αγωνιστεί στον Άρη ως επιθετικός, είναι κάτι που με συγκινεί. Γιατί σε αυτή την ομάδα προσέφερα.  Τώρα αναφορικά με τον σημερινό Άρη, θα σας πω ότι έχει περισσότερα τρεξίματα, σε σύγκριση με το παρελθόν. Η ομάδα είναι αισθητά βελτιωμένη. Και η ομοιογένεια και ο χρόνος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Σαφώς και η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης και ισορροπίας σε όλες τις γραμμές. Είναι το ζητούμενο αυτό.

Ο Άρης κοιτάει μπροστά, πρέπει να έχει την σταθερότητα. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκει λύσεις. Στο πρώτο ημίχρονο παρότι παίζαμε από τα άκρα, η ομάδα σαφώς και ήλεγχε τον αγώνα. Κινδυνέψαμε μόνο σε μία φάση, ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα αδύναμη».

Για τα πρόσωπα που ξεχώρισε: «Είναι ηγέτης ο Σουλεϊμάνοφ. Οσο για τον Παναγίδη, ο προπονητής τον πιστεύει πολύ. Το ψάχνει και επιθετικά ο Άκης Μάντζιος και είναι το ζητούμενο να βγαίνουν νεαροί παίκτες. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παραδοσιακά δουλεύει. Όπως είπα η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Και ο Λάζαρος με την εμπειρία του, μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα του. Ο Άρης έχει μπροστά του δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, πριν από το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα πάντως είναι σε πολύ καλό μομέντουμ», είπε ο Γιάννης Πετράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 40 σελίδες το σκεπτικό της απόφασης για την "βλάβη" του Χουάνκαρ - Η φράση που "τιμώρησε" τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags