Facebook Pixel Γκουστάβο Σκάρπα: Σενάρια για Σκάρπα στο προσκήνιο - Ποια ομάδα τον θέλει - "Η Νότιγχαμ δεν δέχεται να..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-02 15:57:00

Σενάρια για Σκάρπα στο προσκήνιο - Ποια ομάδα τον θέλει - "Η Νότιγχαμ δεν δέχεται να..."

Sportdog Team
Σενάρια για Σκάρπα στο προσκήνιο - Ποια ομάδα τον θέλει - "Η Νότιγχαμ δεν δέχεται να..."

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τον Γκουστάβο Σκάρπα θέλει ως δανεικό η Παλμέιρας, όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ (όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής) συζητά μόνο για πώληση.

Στη Βραζιλία ασχολούνται με το ενδεχόμενο επιστροφής του 29χρονου μεσοεπιθετικού στην πατρίδα του, όμως ο δημοσιογράφος Πάουλο Βινίσιους Κοέλιο, εξηγεί πως ούτε και αυτό είναι απλό και εύκολο.

Όσα είπε για την περίπτωση Σκάρπα ο Κοέλιο:

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην Παλμέιρας. Ρώτησα άτομα που εμπλέκονται στην κατάσταση. Πήγε στη Φόρεστ, δεν απέδωσε, πήγε στον Ολυμπιακό, ούτε τώρα παίζει, μένει στον πάγκο. Η ερώτηση που έκανα είναι: “Μπορεί ο Σκάρπα να επιστρέψει τον Ιανουάριο;” και η απάντηση ήταν: “πολύ δύσκολα. Η Φόρεστ δεν δέχεται να τον δανείσει, πρέπει να πουληθεί.” Οπότε υπάρχει διαπραγμάτευση, αν ξέρεις ότι η Νότιγχαμ δεν θέλει να τον δώσει δανεικό, επειδή ρώτησες.

Η επόμενη ερώτηση είναι: “Θέλει ο Σκάρπα να επιστρέψει;” Δεν πήρα απάντηση, αλλά αν βρίσκεσαι σε διαπραγμάτευση, από την πλευρά της Παλμέιρας, είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μια μεγάλη επένδυση για έναν παίκτη που θα γίνει 30 ετών, για να τον φέρει με μεταγραφή, αλλά αν είναι για δανεισμό ναι. Όσο ο Σκάρπα δεν αγωνίζεται, είναι απίθανο να γυρίσει, αλλά η απάντηση δίνει την αίσθηση ότι υπήρξε ραντεβού. Η Παλμέιρας έκανε επαφές και ξέρει ότι η Φόρεστ δεν δέχεται τον δανεισμό του, συζητά μόνο για την πώλησή του, αυτό είναι το σενάριο.

Το σενάριο κάνει την κατάσταση δύσκολη, εκτός αν ο Σκάρπα θέλει να επιστρέψει. Τότε οι συζητήσεις με τη Φόρεστ θα είναι πιο εύκολες, καθώς δεν συμμετέχει σε αυτές προς το παρόν. Η Παλμέιρας δεν θα αγοράσει πίσω τον Σκάρπα και ξέρουν ότι η δυσκολία είναι πως η Φόρεστ δεν δέχεται να τον δώσει δανεικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός για Πετρούσεφ - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας για Σίκμα - Ποτέ τα λεφτά Γιαννακόπουλου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags