Πάρης Ατλαμάζογλου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος νομικός και μίλησε αναφορικά με την εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και το αν οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με ή χωρίς τον κόσμο τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Εγώ να ξεκινήσω λέγοντας πως η απόφαση της εισαγγελέως είναι πλήρως αιτιολογημένη. Αυτό δεν σημαίνει πως η επιτροπή εφέσεων θα επικυρώσει την απόφαση της, αλλά βρισκόμαστε εν αναμονή. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει να συμβαίνουν απίστευτες ανατροπές, γιατί οι κρίσεις των δικαστών διαφέρουν μεταξύ τους. 

Πιστεύω ότι θα γίνει μείωση στο κεκλεισμένων των θυρών και παραμονή των άλλων ποινών που υπάρχουν. Υπάρχουν δύο προηγούμενα δεδικασμένα όταν είχε διακοπεί το παιχνίδι στη Λεωφόρο για τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς όπως και του κυρίου Γκαρθία , αλλά δεν βλέπω να γίνεται στην Αθήνα αναφορά στις εν λόγω περιπτώσεις. Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τον δικαστή να βγάλει άμεσα απόφαση, σε περίπτωση που δεν βγει η απόφαση αύριο, τότε ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς κόσμο», είπε ο Πάρης Ατλαμάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες για Κουρμπέλη - Τιμωρία λόγω… Μπακασέτα - "Πάγος" στις συζητήσεις με Μπρινιόλι!