Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ζαγαρίτης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπογράφει από 1η Γενάρη Ελλάδα - Αλεξανδρόπουλος ή Βαγιαννίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-04 16:00:00

Ζαγαρίτης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπογράφει από 1η Γενάρη Ελλάδα - Αλεξανδρόπουλος ή Βαγιαννίδης!

του Νίκου Στεργίου

Οι δυσκολίες στην Πάρμα και η "μάχη" για την επιστροφή του. Ο νεαρός μπακ αναμένεται να αποχωρήσει από την Ιταλία και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τους "μεγάλους" της Super League. Θα γίνει... Βαγιανίδης ή Αλεξανδρόπουλος;

Κάτοικος Ιταλίας είναι από το 2021 ο Βασίλης Ζαγαρίτης έχοντας καταφέρει να εξαργυρώσει την πολύ καλή μισή χρονιά που είχε καταγράψει εκείνη τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Εκείνον τον Γενάρη η Πάρμα, έχοντας κινηθεί αστραπιαία, πλήρωσε 380.000 ευρώ, μόλις, στους Πράσινους με αποτέλεσμα να κάνει δικό της τον νεαρό ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να πιέζει τότε για την αποχώρησή του από το Τριφύλλι μιας και τον... ιντρίγκαρε η προοπτική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια η παρουσία του 22χρονου στην γειτονική χώρα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αφού μέχρι σήμερα μετράει 29 συμμετοχές, μόλις, σε όλες τις διοργανώσεις με τους Παρμέντσι, όντας τον περισσότερο καιρό μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Η φετινή χρονιά έδειξε να είναι διαφορετική για τον Βασίλη Ζαγαρίτη, αφού τις πρώτες έξι αγωνιστικές στη Serie B μέτρησε ισάριθμες παρουσίες στον αγωνιστικό χώρο, όμως μετά τις 27 Σεπτέμβρη έπαιξε μόνο για 28 λεπτά, την 1η Νοεμβρίου, στον αγώνα της Πάρμα για το Κύπελλο κόντρα στη Λέτσε.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις έχουν αρχίσει και πάλι να δημιουργούν έντονες... φωνές για επιστροφή του νεαρού στη χώρα μας. Άλλωστε δεν πάει πολύς καιρός από την στιγμή που υπήρχαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει, ενώ πάντα στο... παιχνίδι είναι και ο Παναθηναϊκός, ομάδα που τον έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά. Μάλιστα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ο 22χρονος έχει συμβόλαιο με την Πάρμα μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως αν οι Ιταλοί θέλουν να έχουν κέρδος από τον ποδοσφαιριστή πρέπει να τον πουλήσουν τον Γενάρη, μιας και μετά ο ίδιος θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει.

Το δεδομένο είναι πως ο Ζαγαρίτης σίγουρα διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο, κάτι που κάνει τις τοπ ομάδες της Super League να σκέφτονται σοβαρά την περίπτωσή του. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ μεγάλα ποδοσφαιρικά προσόντα, με τον ίδιο το πρώτο εξάμηνο της σεζόν να βγάζει... μάτια μετρώντας 12 συμμετοχές με μια ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Παράλληλα πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή, κάτι που σίγουρα μετράει... διπλά, μιας και βλέπουμε το πρόβλημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό με τους παραπάνω ξένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Τέλος είναι σίγουρα ένα μεγάλο project για όποια ομάδα αποφασίσει να τον αποκτήσει μιας και το παράδειγμα του Βαγιαννίδη είναι μπροστά στα μάτια μας.

Όπως λοιπόν ο έτερος νεαρός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα μας και με την δουλειά που έκανε να έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να μιλάνε για εκείνον και πολλές ομάδες από το εξωτερικό να τον έχουν στις λίστες, κάτι παρόμοιο μπορεί να κάνει και ο Ζαγαρίτης αν πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Super League. Το σίγουρο είναι ότι ο νεαρός τα έχει μετρήσει όλα και δεδομένα τον επόμενο καιρό το όνομά του θα παίξει ξανά για τις ελληνικές ομάδες και ήδη άνθρωποι των Big-4 των παρακολουθούν!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβαντάζ τίτλου λόγω φορ ο ΠΑΟ, κορυφαίος ο Γερεμέγεφ - Αρνητικό ρεκόρ η ΑΕΚ - Δεν είναι ο Σαμάτα χειρότερος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags