Αρχικά, ο Νίκος Σκαρμούτσος δήλωσε: «Όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό το παιχνίδι. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται να βρουν τον ΠΑΟΚ στην κατάσταση στην οποία ήταν με την ΑΕΚ. Εύχομαι να μην γίνει έτσι, ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός γιατί αν χάσει θα μείνει πίσω. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα εμφανιστεί έτσι και θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Αν υστέρησαν κάποιοι παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ: «Με την ΑΕΚ δεν πήγε κανείς καλά. Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στο σύνολο. Χρειάζεται μια καλή ομαδική εμφάνιση, οι παίκτες πρέπει να είναι πιο ζεστοί γιατί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό. Έτσι θα έρθει το αποτέλεσμα».

Σχετικά με πού θα κριθεί το ματς: «Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό σε τι μέρα θα βρεθούν παίκτες-κλειδιά των δύο ομάδων. Αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο».

Αν τον ικανοποιεί η εικόνα του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά: «Θεωρώ ότι παρά τις τελικές και τις ευκαιρίες που κάνει δε με καλύπτει η αποτελεσματικότητα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όλοι βάζουν γκολ. Καλό θα ήταν να υπήρχε ένας Πρίγιοβιτς».

Για τις εμφανίσεις του Σαμάτα: «Ήρθε με περγαμηνές, έχει παίξει 8-9 παιχνίδια δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον τόσο γρήγορα, ίσως θέλει 1-2 γκολ για να πάρει μπροστά. Κάτι είδε ο ΠΑΟΚ σε αυτόν για να τον πάρει».

Αν ξεχωρίζει κάποια παιδιά από τον ΠΑΟΚ: «Ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας μου αρέσουν πολύ, τους θαυμάζω, είναι μικρότεροι και εύχομαι να πάνε καλά. Το λέω και στα παιδιά της ακαδημίας μου ότι τα δυο αυτά παιδιά είναι παράδειγμα προς μίμηση».