Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας που δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με Κααμπί, δεν άρεσε στους οπαδούς. Οι φίλοι των Πειραιωτών κατέκλυσαν με μηνύματα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και άσκησαν αυστηρή κριτική όχι μόνο για την απόδοση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και σε θέματα ενίσχυσης της ομάδας. Υπάρχουν επίσης αρκετές αναφορές για τη χρησιμοποίηση των παικτών του κατέκτησαν πέρσι τη Youth League.

Intime

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα και σας παρουσιάζει:

Ό,τι & να κάνετε φέτος, την περσινή χαρά που μας δώσατε δεν την ξεχνώ!

Μανου Γκαρσια …Μοντριτς σήμερα ..το κέντρο μας σε Ρίπλεϊ …

Κάθε χρόνο τα ίδια. Άλλοι κάνουν προετοιμασία και πάντα παίζουν οι παίκτες που ήρθαν τελευταία στιγμή. Που δεν ξέρουν ακόμα που πατάν και που βρίσκονται...

Με τις υγείες μας. Κάναμε μάγκα τον Καρυπίδη.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι απλά...δεν υπάρχει δημιουργία όλα τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Όταν παίρνεις ευρωπαϊκή κούπα ενισχυεις την ομάδα όχι να χάνεις Φορτουνη και Podence. Κάναμε τον Άρη Μπαρτσελόνα!!!

Ένα δεκάρι να συνδέσει τις γραμμές θέλει ο Ολυμπιακός να γλυκάνει το παιχνίδι και θα δούμε μπάλα…. Αλλά τώρα αναμονή για τον Γενάρη! Μονάδες έχει ο Ολυμπιακός ομάδα δεν είναι.

Ορτα, Ποντενσε, Φόρτου, Ιμπορα, Γιοβετιτς... καληνύχτα...

Αυτος που εφερε Ολιβέιρα και Γκαρσια πρεπει να εχει φοβερο ματι!!!

Πραγματικά, με αυτή την ομάδα σηκώνω τα χέρια.... Δεν έχω πια λόγια..

Τι είναι αυτά που βλέπουμε.Που είναι ο θρύλος των 100 χρόνων, που είναι ο θρύλος του Κόνφερενς;

Ομάδα γεμάτη οκταρια και εξαρια, μηδέν επιθετικογενεις και χωρίς σέντερ φορ να συνεισφέρουν στο παιχνίδι.

Τον Αύγουστο γράφαμε ότι κρατάμε μεν τις νίκες αλλά η ομάδα έχει θέμα στη δημιουργία και χρειάζεται ενίσχυση. Ε, τώρα δεν κρατάμε ούτε βαθμό. ΥΓ: Θέλει προσπάθεια να είσαι τόσο κακός την προηγούμενη εβδομάδα και να παρουσιαστείς χειρότερος απόψε. Υ.Γ ούτε ποντενσε έχεις ...ούτε φορτουνη έχεις. Ούτε ορτα !!! Υ.Γ βριζατε τον ιμπορα κάποιοι !

Κάθε χρόνο τα ίδια. Ξεκίνημα με πειράματα και μετά διορθώσεις. Σήμερα είδαμε τον Ροντινέι και 10αρι. Τον Νοτιοκορεάτη απο πρόπερσι να είχαμε,μια κλάση πάνω θα ήμασταν. Εντωμεταξύ όποια ομάδα πιέσει τον Ροντινέι μαρκάρει στενά τον Ελ Καμπί και βάλει δυο γρήγορα 19χρονα μπροστά ειδικά έναν έξω αριστερά, κλάψτα Χαράλαμπε.

Με συνταξιούχους μπάλα τι να δεις.. Μπακούλας και Παπακανέλος καλύτερα θα παίζαν..

Τόσα παιδιά έχουν οι ακαδημίες και ελληνόπουλα θα έπαιζαν καλύτερα από αυτούς που έφεραν. Φορτουνης Ποντεσε λοιπόν πολύ.

Μας απογοήτευσατε, όχι για το αποτέλεσμα μόνο και την αποδοση, αλλα γιατί δε βγάζετε ποδοσφαιρικό τσαμπουκα, εγωισμό ... Συνέλθετε παίδες.

Πως καταφέρατε και μας έχετε ξενερώσει από τις 21 Σεπτέμβρη μόνο εσείς ξέρετε...

Βάλτε τα παιδάκια να παίξουν ρε που σήκωσαν τσάμπιονς λιγκ , που παίζει ο Ολιβέιρα, ο Γουιλιαν, ο Ντοη και ο μπιανκον

Κρίμα να κανείς ομαδάρα μετά από χρονια, να παίρνεις ευρωπαϊκή κούπα και μετά να ξεκινάς πάλι από το 0!!

Όταν δε μπορεις να σκοραρεις τι να περιμενεις απο το ματς… Μιλάω για τη γενική εικόνα μη κοιτάτε που στις καθυστερήσεις ο Ελ Κααμπι μείωσε…

Μόνο ο Ελ Καμπι έχει κατέβει φέτος με 3 γκολ σε 5 παιχνίδια, οι υπόλοιποι αγνοούνται

Όλο Το καλοκαίρι απορώ τι σκατά προετοιμασία έκαναν; Αδούλευτη ομάδα παντελώς. Πόνεσαν τα μάτια μας. Οι πιτσιρικάδες που είναι; Τους κάψαμε; 1000 φορές να έπαιζαν αυτά τα παιδιά. Θα μάτωναν την ένδοξη φανέλα. Ένα συνοθύλεμα.

Πόσο χειρότερα θα έπαιζαν τα παλικάρια που πήραν το UYL πέρυσι; καλύτεροι πελάτες των φαρμακείων φέτος, με τόσα κολλύρια..

Εξτρεμ,δεκαρι και 8αρι απο την ελεθερη αγορα αλλιως χαιρεταμε απο τωρα.

Intime