Άρης: Η μεταγραφή του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον παρουσιάστηκε ως μια από τις δυνατές κινήσεις που έκανε ο Άρης. Δικαιολογημένα, τόσο λόγω βιογραφικού, όσο και κόστους.

Για την ώρα, ωστόσο, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν έχε δικαιώσει τις προσδοκίες, πετώντας στα… σκουπίδια τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε επιθετικός, αλλά… λίγα πράγματα. Το ίδιο και χθες, που πέρασε στο ματς σαν αλλαγή για να φέρει φρεσκάδα στην επίθεση.

Ο Άκης Μάντζιος έχει πει σε όλους τους τόνους ότι πιστεύει στις δυνατότητες του παίκτη, παράλληλα όμως υπάρχει ένας δικαιολογημένος προβληματισμός για την αγωνιστική παρουσία του. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Κάρλσον, λένε πως τον έχει επηρεάσει το διάστημα της παρουσίας του στην Ιαπωνία. Μπορεί να είναι κι έτσι, αλλά είναι αλήθεια πως οι αγωνιστικές περνούν και ο Σουηδός εξτρέμ παραμένει με αρνητικό πρόσημο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φάπα από Ηλία Σπάθα για το πέναλτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ - "Δεν χωράει αμφιβολία - Σωστά ακυρώθηκε το γκολ" (ΒΙΝΤΕΟ)