Ντίμης Κωνσταντόπουλος: Στο Metropolis 95.5 μίλησε για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που γνωρίζει πολύ καλά το βρετανικό ποδόσφαιρο και κυρίως την νοοτροπία που διακατέχει τις ομάδες που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στην Σκωτία και έγινε. Θα ξεκινήσουμε σε λίγο προπόνηση αλλά το βράδυ θα παρακολουθήσω το παιχνίδι. Για το ΠΑΟΚ – Αμπερντίν θα πω ότι και πάλι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει. Η Αμπερντίν δεν έχει κάτι να κερδίσει. Εξαρτάται από την απόδοση του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω πόσες αλλαγές θα κάνει ο Λουτσέσκου.

Οι Σκωτσέζοι θα κάνουν αλλαγές, από ότι έχω ακούσει, γιατί πλέον στην Ευρώπη δεν πάνε για κάτι. Προσπαθούν πλέον να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα, έχουν και υποχρέωση στο Κύπελλο. Οι νεαροί παίκτες μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση τους είναι υψηλά, ακόμη και αν η ομάδα δεν έχει στόχους. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, ειδικά σε διαστήματα που θα έχει ο ΠΑΟΚ την μπάλα στην κατοχή του.

Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι ο Δικέφαλος προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη. Είναι μία καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει να δουλεύει και να πάρει αυτοπεποίθηση.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει στο πρώτο ημίχρονο να βάλει γκολ και έχει την κατοχή, θα έχει πιο εύκολο έργο. Οι Σκωτσέζοι θα έχουν αλλαγές, επομένως περιμένουμε να δούμε ένα μεγαλύτερο σκορ», είπε ο Ντίμης Κωνσταντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνεθ στην 11αδα - Χωρίς επιθετικό ο Ολυμπιακός - Bασικός ο Ιμπόρα, ίσως και Σκάρπα!