Facebook Pixel Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Έκανε την έκπληξη ο Μπέος - Ποιον έφερε πίσω στην Ελλάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 20:04:00

Έκανε την έκπληξη ο Μπέος - Ποιον έφερε πίσω στην Ελλάδα

Sportdog Team
Έκανε την έκπληξη ο Μπέος - Ποιον έφερε πίσω στην Ελλάδα

Η απόφαση του Αχιλλέας Μπέου προκειμένου να επαναφέρει τον Βόλο στο δρόμο των επιτυχιών.
 

Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Ο Άνχελ Λόπες ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Βόλος και επιστρέφει στην ομάδα, προκειμένου να διαδεχθεί τον Κώστα Μπράτσο.

Ο 40χρονος Ισπανός προπονητής είχε βρεθεί στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2020 έως τις 20 Απριλίου του 2021 με 34 παιχνίδια.

Ο Λόπες βρισκόταν μέχρι πρότινος στο "τιμόνι" του Εθνικού Άχνας, ωστόσο την Τρίτη (14/11) λύθηκε επισήμως η συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα, έπειτα από 11 αγώνες στην τεχνική της ηγεσίας.

Πέραν του Βόλου, ο Λόπες είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Ατρόμητο, καθώς καθοδήγησε την ομάδα μόλις σε 3 αναμετρήσεις την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Μιγκέλ Ανχελ Λόπες,

Ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Βόλου και την περίοδο 2020-21, θα έχει αύριο, Πέμπτη, την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επενδυτής στον Άρη μαζί με Καρυπίδη - Ιδιοκτήτης άλλης ελληνικής ομάδας - Διαχειρίζεται περιουσία 6 δις δολάρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags