Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προσέχει για να έχει ο ΠΑΟ - Απόφαση Αλαφούζου για δύο παίκτες στο ρόστερ - "Βγάζουν μάτια" φέτος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 09:27:00

Προσέχει για να έχει ο ΠΑΟ - Απόφαση Αλαφούζου για δύο παίκτες στο ρόστερ - "Βγάζουν μάτια" φέτος!

Sportdog Team
Προσέχει για να έχει ο ΠΑΟ - Απόφαση Αλαφούζου για δύο παίκτες στο ρόστερ - "Βγάζουν μάτια" φέτος!

Έχουν μπει "φορτσάτοι" στη φετινή σεζόν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς "τρίβει τα χέρια του" για την ποιότητα που δίνουν στο πράσινο ρόστερ.

Δύο από τους καλύτερους και πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του Παναθηναϊκού αποτελούν χωρίς αμφιβολία οι Γιώργος Βαγιαννίδης και Άνταμ Τσέριν.

Με εξαίρεση έναν τραυματισμό του Έλληνα άσου στα ξεκινήματα της σεζόν, οι δύο παίκτες είναι σχεδόν... αναντικατάστατοι στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Βαγιαννίδη να μετράει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και τον Τσέριν 17, με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Οι ηλικίες τους (22 και 24 αντίστοιχα) "αναγκάζουν" τον Παναθηναϊκό να προνοήσει εν όψει της συνέχειας, καθώς πρόκειται για δύο παίκτες που με την εξέλιξη που έχουν, μπορούν να φέρουν στο Τριφύλλι μεγάλες προτάσεις από το εξωτερικό.

 

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με την "Live Sport", υπάρχει πρόθεση να ανανεώσουν αμφότεροι. Αρχικά, οι Πράσινοι θέλουν να "δέσουν" τον Βαγιαννίδη με καλύτερες απολαβές μέχρι το 2026, αφού το υπάρχον συμβόλαιό του εκπνέει το 2025.

Εν συνεχεία, κάτι παρόμοιο θέλουν να κάνουν και με τον Σλοβένο χαφ, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ωστόσο το πιθανότερο είναι να του κατατεθεί πρόταση αναπροσαρμογής με ευνοϊκότερες απολαβές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή 15 εκατομμυρίων για Πάλμα - "Αυτογκόλ" ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού - Έξτρα χρήματα για Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags