Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος παλαίμαχος άσος του ΠΑΟ - ’’Είμαι με τον Αλαφούζο και τον Γιοβάνοβιτς’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 18:59:00

Ξεκάθαρος παλαίμαχος άσος του ΠΑΟ - ’’Είμαι με τον Αλαφούζο και τον Γιοβάνοβιτς’’

Sportdog Team
Ξεκάθαρος παλαίμαχος άσος του ΠΑΟ - ’’Είμαι με τον Αλαφούζο και τον Γιοβάνοβιτς’’

Η ''σημαία'' του Τριφυλλιού παίρνει θέση υπέρ της διοίκησης και του προπονητή.

Ο Τότης Φυλακούρης μίλησε στο paopantou.gr και αναφέρθηκε σε όλη του την ποδοσφαιρική πορεία στο σύλλογο της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος άσος στάθηκε και στην τρέχουσα επικαιρότητα, εκθειάζοντας το έργο του Γιοβάνοβιτς και τασσόμενος στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου ο οποίος τον είχε πλησιάσει το 2012 ώστε να συνεργαστούν.

Απόσπασμα της συνέντευξής του:

Ήρθε σε επαφή μαζί σου η τωρινή διοίκηση όταν άλλαξε χέρια ο σύλλογος;

''Όταν πρωτοανέλαβε ο κύριος Αλαφούζος την ομάδα το 2012, ζήτησε να έρθω μαζί στην Κύπρο για προετοιμασία. Γενικός αρχηγός τότε ο Ελευθεράκης, πήγα, τον βρήκα και κουβεντιάσαμε. Μου λέει “είσαι πολύ έξυπνος, βλέπω ότι το κατέχεις το άθλημα. Θέλω να βοηθήσεις την ομάδα και εμένα, θα γυρίσει σελίδα ο Παναθηναϊκός με εμάς τους δυο”. Δέκα χρόνια πέρασαν και δεν έχω λάβει τηλέφωνο ακόμα.

Όμως θέλω να πω ένα πράγμα. Είμαι Παναθηναϊκός, είμαι με τον Γιοβάνοβιτς, είμαι με τους παίκτες και με τον Αλαφούζο! Δεν με πειράζει ό,τι και αν έχω τραβήξει. Και ο Χριστός τράβηξε ό,τι τράβηξε από την αγάπη του κόσμου''.

Πώς βλέπεις το φετινό ρόστερ;

''Αυτή η ομάδα είναι σφιχτή. Δύσκολα δέχεται τέρμα και αν βάλει γκολ κέρδισε. Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο προβλέψιμη. Ξέρουμε με ποιους παίκτες θα δουλέψει ο Γιοβάνοβιτς. Θα βγει ο Σπόραρ θα μπει ο Ιωαννίδης, θα βγει ο Κώτσιρας θα μπει ο Βαγιαννίδης, θα βγει ο Πέρεθ θα μπει ο Αραό. Πιστεύω ότι μέσα σε κλειστό χώρο είναι δύσκολο να κάνει η ομάδα το παιχνίδι της. 

Τον περιμένουν και φυλάνε τα νώτα τους, όλα τα γκολ είναι από ομαδικές ενέργειες που καταλήγουν σε ατομική προσπάθεια των επιθετικών. Είναι όμως θέμα του Γιοβάνοβιτς. Είναι νωρίς να φύγει ο Ιωαννίδης, είναι πολύ νωρίς να πλάθουμε όνειρα για πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλο δρόμο''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags