Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Νέο ρεπορτάζ-"βόμβα": Κίνηση 35 εκατ. από Μαρινάκη για το 75% της... - Πήγε για deal πριν "μπει" στη Ρίο Άβε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 10:00:00

Νέο ρεπορτάζ-"βόμβα": Κίνηση 35 εκατ. από Μαρινάκη για το 75% της... - Πήγε για deal πριν "μπει" στη Ρίο Άβε!

Sportdog Team
Νέο ρεπορτάζ-"βόμβα": Κίνηση 35 εκατ. από Μαρινάκη για το 75% της... - Πήγε για deal πριν "μπει" στη Ρίο Άβε!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει δικαιώματα άλλης ομάδας, πριν τελικά ασχοληθεί με τα διοικητικά της Ρίο Άβε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και επίσημα μεγαλομέτοχος της Ρίο Άβε από την Κυριακή, αφού το διοικητικό συμβούλιο του πορτογαλικού συλλόγου αποδέχτηκε την πρότασή του για το 80% των μετοχών.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού επιχείρησε να ασχοληθεί με το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, καθώς η "Record" αποκαλύπτει σήμερα ότι πριν "μπει" στην Ρίο Άβε, προσπάθησε να αποκτήσει το 75% της Πορτιμονένσε έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ!

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Πορτογάλων, Τεόντορο Φονσέκα, αποφάσισε να μην πουλήσει τις μετοχές του, θέλοντας να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα, έχοντας επενδύσει μεγάλα ποσά στο γήπεδο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και έργα αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου στο Αλγκράβε, κι όταν αυτά ολοκληρωθούν, θα είναι ένα από τα πιο πλήρη αθλητικά πάρκα στην Πορτογαλία.

Η πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι η μοναδική που έχει απορρίψει η διοίκηση της Πορτιμονένσε, αφού έχει ρίξει "άκυρο" σε προσφορές από Βραζιλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Μέση Ανατολή και Ασία.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέναλτι" για Ολυμπιακό αν διώξει Σολμπάκεν - Απογοήτευση για Φρέιρε, πιθανή αποχώρηση - Έρχονται 2 στόπερ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags