ΠΑΟΚ: Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και οι φήμες έχουν ξεκινήσει ήδη, με δημοσίευμα στο Καζακστάν να αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και αρχηγό της Τομπόλ, Ισλάμ Τσεσνόκοφ.

Το συμβόλαιο του Τσεσνόκοφ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Καζακστάν ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επίσης, τα δημοσιεύματα της χώρας αναφέρουν πως πέρα από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Αστάνα και η Κασίμπασα.

«Η Αστάνα ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό της Τομπόλ και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Καζακστάν, Ισλάμ Τσεσνόκοφ. Ο σύλλογος της πρωτεύουσας θέλει να ενισχύσει σημαντικά και να ανανεώσει την επιθετική γραμμή. Ο αρχηγός της ομάδας Κοστανάι ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Τομπόλ, αλλά σκοπεύει να φύγει για την Ευρώπη. 

Για τις υπηρεσίες του Τσεσνόκοφ ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα αλλά και η τουρκική Κασίμπασα. Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής κι ο ατζέντη τους δεν βιάζονται να πάρουν την τελική τους απόφαση, επενδύοντας και στην παρουσία του στην Εθνική», αναφέρει δημοσίευμα στο Καζακστάν.

Ο Ισλάμ Τσεσνόκοφ φέτος μετράει 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Τομπόλ, ενώ έχει πετύχει 8 τέρματα και έχει μοιράσει 4 ασίστ, με αποτέλεσμα να είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας και πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στον τελικό Κυπέλλου (4/11) πέρασε ως αλλαγή στο 61' και έξι λεπτά αργότερα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα του το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία της.

Επίσης, στα προκριματικά του Euro 2024 κατέγραψε και τις πρώτες του συμμετοχές με την Εθνική Καζακστάν (της επόμενης αντιπάλου της Ελλάδας στον ημιτελικό των playoff), σημειώνοντας και δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια (δύο ως βασικός).

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!