Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πιέζουν ακόμα περισσότερο για Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Με το πόδι στο... γκάζι ο Βραζιλιάνος - Η δεύτερη... ευκαιρία
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-23 21:57:00

Πιέζουν ακόμα περισσότερο για Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Με το πόδι στο... γκάζι ο Βραζιλιάνος - Η δεύτερη... ευκαιρία

Sportdog Team
Πιέζουν ακόμα περισσότερο για Γουίλιαμ στον ΠΑΟΚ - Με το πόδι στο... γκάζι ο Βραζιλιάνος - Η δεύτερη... ευκαιρία

Ο ΠΑΟΚ κινείται μεθοδικά σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά του και προσπαθεί να είναι έτοιμος όταν ανοίξει το παράθυρο για κινήσεις ενίσχυσης τον Ιανουάριο.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κινείται μεθοδικά σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά του και προσπαθεί να είναι έτοιμος όταν ανοίξει το παράθυρο για κινήσεις ενίσχυσης τον Ιανουάριο. Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές, η βασική προτεραιότητα είναι η απόκτηση δεξιού μπακ, με δεδομένη την απόφαση ο Κεντζιόρα να λογίζεται κυρίως ως στόπερ και ήδη στην Τούμπα έχουν εστιάσει σε τέσσερις περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι ή με πολύ μικρό κόστος τον Ιανουάριο. Παίκτες που μένουν ελεύθεροι είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι. 

Όπως αποκάλυψαν η «Μ» και το metrosport.gr μία περίπτωση από αυτές είναι του Ουίλιαμ Φουρτάδο. Ο 28χροινος Βραζιλιάνος μπακ μένει ελεύθερος από την Κρουζέιρο στο τέλος Δεκεμβρίου και στην Τούμπα εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Θα έλεγε κανείς ότι αυτή βγαίνει δυνατά στο προσκήνιο, με δεδομένο ότι η παρουσία του στην Κρουζέιρο πείθει ότι έχει αφήσει πίσω του τους σοβαρούς τραυματισμούς που φρέναραν μία καριέρα που φαινόταν ότι θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Τα ξημερώματα ο Ουίλιαμ επρόκειτο να παίξει στο 370 ματς στην σεζόν, αυτό της Κρουζέιρο με την Βάσκο ντα Γκάμα. Εχει κάνει μία γεμάτη σεζόν με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ και είναι από τους παίκτες αποκάλυψη στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, αφού λίγοι περίμεναν ότι θα επανέλθει μετά τα προβλήματα στο γόνατο.

Η Κρουζέιρο του προσφέρει την δεύτερη ευκαιρία για καριέρα στην Ευρώπη μετά το πέρασμα από Βόλφσμπουργκ και Σάλκε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να κάνουν προεργασία μαζί του. Κάποιες πληροφορίες (εντός ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος) αναφέρουν ότι οι πρώτες επαφές αφορούν σε συμβόλαιο τριών ετών, ενδεχομένως 2+1, για συνεργασία με ετήσιες απολαβές λίγο κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Βέβαια, τα πάντα θα αποφασιστούν σε συνδυασμό με τις επαφές με τις άλλες τρεις περιπτώσεις, αλλά σίγουρα του Ουίλιαμ είναι από τις δυνατές υποψηφιότητες.

«Η καλύτερη απόφαση που πήρα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μέρες ο Ουίλιαμ έδωσε συνέντευξη στην Βραζιλία αποθεώνοντας την ψυχολόγο της Κρουζέιρο, Μάιρα Ρούας, για την βοήθεια που του έχει δώσει. «Δεν είχα πάει σε ψυχολόγο και η απόφαση να μιλήσω στην Μάιρα ήταν η καλύτερη που έχω πάρει γιατί με βοήθησε πολύ», είπε. Θυμίζουμε ότι λόγω των τραυματισμών, ο Ουίλιαμ σχεδόν δύο χρόνια ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags