Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρέπει να δεχθεί πυρά για την χθεσινή ήττα, όπως ανέφερε ο Κώστας Ραπτόπουλος ο οποίος στάθηκε στην κακή ημέρα κομβικών παικτών του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν το περίμενα και να πω ότι στοιχηματικά έπεσα έξω μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορώ να κατηγορήσω τον προπονητή, τον κύριο Γιοβάνοβιτς. Ο Άρης έπαιξε ένα σφιχτό 4-5-1 και καλά έκανε, έτσι πρέπει να παίζεις στα ντέρμπι.

Και εδώ πρέπει να πω πόσο χαίρομαι που υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Ο Ζουλ έπρεπε να πάρει κάρτες αλλά δεν τις έδωσε ο διαιτητής, το πήγε με το καλό το παιχνίδι. Ο Άρης δεν μπήκε καλά ενώ ο Παναθηναϊκός μπήκε καλά στο ματς. Ξεκινάει το ματς… Μου κάνει εντύπωση ότι με τόσα χαφ και από τις 2 βδομάδες οι επιθετικοί βρήκαν τόσους χώρους. Ο Μορόν ήταν εκπληκτικός, έκανε τα πάντα, σκόραρε, έπαιξε και άμυνα.

Αυτός που πρέπει να απογοητευτεί είναι ο φίλος του Παναθηναϊκού γιατί δεν παίζω με 2 φορ ή 4-1-4-1 για να πάρει τόσο μπάλα ο φορ, ακυρώνω τους χαφ μου. Τι είναι αυτό το πράγμα με τον Ιωαννίδη να βγαίνει στο κέντρο; Και πως θα τον πουλησει ο Παναθηναϊκός; Δεν λεω, το σημερινό ποδόσφαιρο επιτάσσει ο φορ να συμμετέχει στη δημιουργία. Αυτό είναι μια μεγάλη υπερβολή σήμερα να βγαίνει ο Ιωαννίδης στο κέντρο να πάρει μπάλα ενώ υπάρχουν 3 χαφ.

Ο Μορόν συμμετείχε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι της ομάδας του και δεν έκανε άσκοπα χιλιόμετρα.

Στην λύπη του ο Αλαφούζος θα πρέπει να είναι επιχειρηματικα χαρούμενος. Γιατί ο Μπρινιόλι μετά τα λάθη με Ρεν και Άρη δεν μπορεί να βγαίνει και να ζητάει 1 μύριο. 150.000 ευρώ του έκοψε σήμερα ο Αλαφούζος λόγω του λάθους που έκανε.

Τα στόπερ του Άρη έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι, δεν περασε τίποτα. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έκανε τα πιο κακά τελειώματα και τα πιο κακά φορτώματα. Το παιχνίδι τελείωσε για τον ΠΑΟ μόλις μπήκε ο Τζουρισιτς, αποσυνδέθηκε λόγω του Σέρβου. Μέτα έπαιξε με δυο δεκαριά και δυο φορ και ακύρωσε και τα χαφ του και ειδικά τον Τσεριν.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε αυτά που έπρεπε, όποιος τον κατηγορήσει δεν ξέρει μπάλα. Ο Γιοβάνοβιτς τα έκανε όλα καλά όμως τον προδωσαν οι παίκτες του. Ο ΠΑΟ ατομικά έκανε πολλά λάθη, τακτικα όμως ήταν καλός. Ο ΠΑΟ δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές του και ο Άρης πήρε τα πάντα. Πλήγμα για ένα Παναθηναϊκό που έδειχνε ότι το έχει το φετινό πρωτάθλημα και τώρα έχουμε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα και 4 ομάδες για μια θέση στον ήλιο.

Ο Ιωαννίδης έκανε κακα τελειώματα αλλά πως να κάνει καλά όταν κάνει τόσα χιλιόμετρα και φτάνει περιοχή σκασμένος;».