Τόνι Γκονζάλες: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ  και μίλησε για τον συμπατριώτη του, Λορέν Μορόν, σχολίασε τη φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ενώ σημείωσε πως κάποια στιγμή ο Πάμπλο Γκαρσία θα επιστρέψει στην Τούμπα και θα αποθεωθεί.

«Είναι πολύ ευχάριστο να υπάρχει ένα πρωτάθλημα που διεκδικούν τέσσερις ομάδες, σίγουρα θα παίξουν ρόλο οι χειμερινές μεταγραφές αλλά και το πόσο θα προχωρήσουν στην Ευρώπη».

Για τον Μορόν: «Έκανε πολύ καλές χρονιές στην Ισπανία, είναι πρωτοκλασάτης παίκτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο να είναι πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση, αυτό λέει πολλά για την ομάδα του. Είναι ένας παίκτης που κάνει πολλές δουλειές».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του, στην Ευρώπη με Χ2 στη Γερμανία εξασφαλίζει την πρώτη θέση και θα γλιτώσει ένα γύρο. Στο πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση, κοντά στις άλλες ομάδες, τώρα πρέπει ο Σαββίδης με τον Λουτσέσκου να αποφασίσουν τις μεταγραφές. Εγώ θα έπαιρνα ένα στόπερ και ένα φορ περιοχής, όμως χρειάζεται πολλή προεργασία γιατί οι καλοί είναι πιασμένοι. Είναι θετικό πως ο ΠΑΟΚ λειτουργεί ως ομάδα και όλοι συμμετέχουν στα γκολ και στις ασίστ, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, είναι καλό για μια ομάδα και δεν βασίζεται σε έναν παίκτη και στη μέρα του».

Για την αποθέωση του Γκαρσία: «Όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο, μακάρι να μην ήταν κρύα τόσο η μέρα για να μην ήταν γεμάτη η Τούμπα, κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Τούμπα για να αποθεωθεί», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Μαρινάκη με Ζόρζε Μέντες - Φέρνει τον επόμενο Ποντένσε - Στα γραφεία για υπογραφές top όνομα!