Άρης: Ο Άρης θα προσπαθήσει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο και ήδη έχει γίνει μια προεργασία για τον εντοπισμό μεταγραφικών στόχων.Ένας εξ αυτών, είναι ο Εμίλ Κόνραντσεν Σέιντε. Μιλάμε για τον Νορβηγό εξτρέμ της Σασουόλο, τον οποίο οι Κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να αποκτήσουν και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς επιτυχία όμως.

Αυτή τη στιγμή όμως αποτελεί τον Νο1 στόχο, καθώς ταιριάζει “κουτί” στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας (αριστερός εξτρέμ με δεξί πόδι). Προσέγγιση έχει γίνει προς την πλευρά του παίκτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κάρλσον, οπότε υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Η προσπάθεια του Άρη εστιάζεται στην απόκτηση του Σέιντε με μεταγραφή, από τη στιγμή που φέτος δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα, καθώς ναι μεν είναι κανονικά στις αποστολές των αγώνων, αλλά έχει παίξει λίγο ως αλλαγή.

Ιδεατά, οι Κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό, ώστε να έρθει ο παίκτης γρήγορα στην Ελλάδα και να είναι διαθέσιμος για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ταυτόχρονα πάντως, εξετάζονται και οι εναλλακτικές, σε περίπτωση που του 22χρονου Νορβηγού, τραβήξει σε μάκρος.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα… μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για Ευρωλιγκάτο Έλληνα - Τον θέλει και ο Σπανούλης - "Πακέτο" με Ντόρσεϊ!