Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τάκης Τσουκαλάς: Ξέσπασμα Τσουκαλά! "Να φύγει τώρα ο Μαρτίνεθ, θέλουμε 5 μεταγραφές - Πρέπει όμως και ο Μαρινάκης να…" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 09:00:00

Ξέσπασμα Τσουκαλά: "Να φύγει τώρα ο Μαρτίνεθ, θέλουμε 5 μεταγραφές - Πρέπει όμως ο Μαρινάκης να…" (Vid)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Τσουκαλά: "Να φύγει τώρα ο Μαρτίνεθ, θέλουμε 5 μεταγραφές - Πρέπει όμως ο Μαρινάκης να…" (Vid)

"Πονάει το κεφάλι μου, με ντεπόν είμαι. Έμαθα ότι..." Έξαλλος ο γνωστός παρουσιαστής-οπαδός των Πειραιωτών για την εικόνα στη Γερμανία, δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα!

Την απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ… εδώ και τώρα ζήτησε ο Τάκης Τσουκαλάς από την οπαδική διαδικτυακή του εκπομπή, ενώ μετέφερε τις δικές του πληροφορίες ότι ο Ισπανός θα φύγει σίγουρα, αλλά ίσως αυτό να γίνει μετά τον Βόλο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο γνωστός οπαδός ζήτησε επίσης τουλάχιστον τέσσερις δυνατές μεταγραφές τον Γενάρη και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει αποφάσεις άμεσα!

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Μη στεναχωριέστε, δεν πεθαίνει ποτέ ο Ολυμπιακός. Βέβαια. τα λάθη θα τα πούμε, ο προπονητής πρέπει να φύγει. Τώρα! Δεν είναι κι εύκολα βέβαια να βρούμε προπονητή, αλλά αυτό που ξέρω θα το πω. Ο προπονητής θα φύγει. Μπορεί να μη φύγει μέχρι τον Βόλο, γιατί είναι δύσκολο μέσα σε μία ημέρα αφού είναι Σάββατο, αλλά μετά τον Βόλο θα φύγει. Ίσως και πριν, αλλά σίγουρα μετά. Και όποιοι παίκτες δεν γουστάρουν στον Ολυμπιακό, να πάνε να…

Το έλεγα, αν θυμάστε, μετά τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμη ομάδα. Δεν έχει σέντερ μπακ, δεν έχει χαφ, δεν έχει σέντερ φορ, τα λέγαμε. Πήραμε και τον Έσε που είναι παικταράς, αλλά θέλουμε τρεις παίκτες και προπονητή.

Στη Γερμανία είδα εγώ μόνο 5000 Ολυμπιακούς και θα τους πω χίλια μπράβο. Ο Μαρινάκης πρέπει και θα το κάνει, να πάρει γρήγορες αποφάσεις. Πρώτη απόφαση του προπονητή, δεν γίνεται να μείνει εδώ αυτός ο άνθρωπος. Έφερε 18 παίκτες, που οι 8 είναι δικοί του και….

Θέλουμε δύο σέντερ μπακ, ένα χαφ, ένα 10αρι και έναν επιθετικό και προπονητή που να ξέρει τι του γίνεται. Η ομάδα ήταν καινούρια από τα προκριματικά, αλλά αυτός ο προπονητής δεν μπορεί να κουμαντάρει τους παίκτες για να διεκδικήσουν αυτά που πρέπει. Αλλά με την ομάδα από τη Σερβία, θα πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι πρέπει να προκριθούν.

Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, αλλά μη τα διαλύσουμε όλα. Αλλά ο Μαρτίνεθ πρέπει να φύγει τώρα, ούτε αύριο ούτε μεθαύριο. Αλλά πάμε στον Βόλο να κερδίσουμε και Δευτέρα – Τρίτη θα έχουμε νέο προπονητή Και τα Χριστούγεννα θα γίνουν και μεταγραφές.

Το σκορ μας πείραξε και χάρηκαν οι οπαδοί των άλλων ομάδων, που δεν βλέπουν την καμπούρα τους! Εγώ ακόμα να συνέλθω, είμαι συνέχεια με ντεπόν, πάει το κεφάλι μου.

Σημασία έχει να κερδίσουν τώρα στον Βόλο, αν δεν κερδίσουν οι παίκτες να μείνουν εκεί. Ο Μαρινάκης θα κάνει όσα πρέπει, να είστε σίγουροι. Εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα, αλλά και ο Μαρινάκης θα πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει τώρα».

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ την έναρξη της εκπομπής:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 προπονητές, 61 παίκτες στον Ολυμπιακό - Δεν διασώνεται ο Μαρτίνεθ - Πίεση σε Γιοβάνοβιτς, χάλασε το μυαλό του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags