Facebook Pixel Βόλος - Ολυμπιακός: Λόπεθ - "Θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι - Ο τερματοφύλακάς μάς είχε πρόβλημα λόγω των επεισοδίων..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-03 20:03:00

Λόπεθ: "Θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι - Ο τερματοφύλακάς μάς είχε πρόβλημα λόγω των επεισοδίων..."

Sportdog Team
Λόπεθ: "Θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι - Ο τερματοφύλακάς μάς είχε πρόβλημα λόγω των επεισοδίων..."

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, που θέλησε να εστιάσει στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Βόλος - Ολυμπιακός: Πολύ χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Άνχελ Λόπεθ για τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Βόλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι παρά το πρόβλημα που αποκόμισε ο Κόστιτς εξαιτίας της χρήσης χημικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Βόλου:

«Θα μιλήσω μόνο για το ποδόσφαιρο. Η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι με μια καλή απόδοση, παρόλο τις απουσίες πέντε παικτών. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι και παρόλο που ο τερματοφύλακάς μας είχε πρόβλημα λόγω των επεισοδίων και είμαι περήφανος για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντική η ισοπαλία και ο ένας βαθμός που πήραμε απέναντι στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Μπέου για αστυνομία και "αληταράδες" - "Επι των ημερών μου δεν θα τιμωρηθεί καμία ομάδα" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags