Facebook Pixel Άρης: Σημαντικές εξελίξεις για Βέλεθ! Για αυτό είναι στην Αθήνα - Τότε η επιστροφή του στη δράση (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 19:58:00

Σημαντικές εξελίξεις για Βέλεθ! Για αυτό είναι στην Αθήνα - Τότε η επιστροφή του στη δράση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις για Βέλεθ! Για αυτό είναι στην Αθήνα - Τότε η επιστροφή του στη δράση (ΦΩΤΟ)

Ο Άρης εδώ και πολύ καιρό δεν μπορεί να έχει τις βοήθειες που μπορεί να δώσει ο έμπειρος Ισπανός στόπερ λόγω τραυματισμού, όμως πλέον ο χρόνος μετράει ανάποδα για να τον δούμε ξανά στη δράση.

Άρης: Η «μίνι χειμερινή» προετοιμασία του Άρη στην Πτολεμαΐδα δεν είχε βελτιωτικό χαρακτήρα για τον Φραν Βέλεθ, αφού υπέστη θλάση και από τον Οκτώβριο δεν βρισκόταν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Πλέον, η κατάστασή του παίρνει μια θετική τροπή και παρουσιάζεται έτοιμος να επιστρέψει... σταδιακά.

Μετά το ταξίδι του στην Ισπανία και τη εύλογο διάστημα παραμονής του εκεί, ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ θα υποβληθεί σε ειδικές θεραπείες στην Αθήνα. Μετά, λοιπόν, από άδεια των κιτρινόμαυρων, ο Ισπανός θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για να ακολουθήσει μία σειρά θεραπειών σε ένα ειδικό κέντρο που γνωρίζει από την περίοδο της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί στο τέλος του Δεκεμβρίου για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, με την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται στα μέσα Ιανουαρίου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί έδιωξε Μαρτίνεθ ο Μαρινάκης, "τρελάθηκε" πριν 2 μήνες -"Αχρήστευσε" 10 παίκτες - Ο όρος σε Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags