Facebook Pixel Σήμανε συναγερμό ο Σιδηρόπουλος - ’’Θα θρηνήσουμε θύματα έτσι όπως πάμε’’ - Η πρόταση των διαιτητών!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-08 21:01:00

Σήμανε συναγερμό ο Σιδηρόπουλος - ’’Θα θρηνήσουμε θύματα έτσι όπως πάμε’’ - Η πρόταση των διαιτητών!

Sportdog Team
Σήμανε συναγερμό ο Σιδηρόπουλος - ’’Θα θρηνήσουμε θύματα έτσι όπως πάμε’’ - Η πρόταση των διαιτητών!

Ο Έλληνας ρέφερι τοποθετήθηκε για όσα τραγικά συμβαίνουν στο χώρο της διαιτησίας.

Η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ διαιτητών και ΕΠΟ έγινε απόψε (08/12) και παραλίγο να τιναχθεί στον αέρα, καθώς οι ρέφερι ήταν απαιτητικοί στο πλαίσιο διεκδικήσεών τους. Ο διάλογος τελικά διήρκεσε κάμποση ώρα. Ο πολύπειρος και διεθνώς καταξιωμένος διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, ανέφερε ότι «έτσι όπως πάμε θα θρηνήσουμε θύματα. Εάν δεν ληφθούν μέτρα θα θρηνήσουμε θύματα», κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου!

Οι διαιτητές ζήτησαν να σταματήσουν οι ανακοινώσεις εις βάρος τους πριν ή μετά τους αγώνες και να μπει τέλος στο γαϊτανάκι της κατασυκοφάντησής τους. Αυτό που ζήτησαν είναι ότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η τιμωρία να είναι ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και βαρύτατο πρόστιμο! Η ΕΠΟ δεσμεύτηκε ότι αυτό θα αλλάξει το καλοκαίρι. Υπήρξε, μάλιστα, η συζήτηση για το εάν μπορεί να περάσει από τώρα τέτοια μεταρρύθμιση όμως πρώτα χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη της UEFA και αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή... τίτλου για ΠΑΟΚ - "Εξτρέμ σβούρας με έκρηξη και ταχύτητα" - Πρόταση 3.2 εκατ. από Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags