Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξεκάθαροι στον ΠΑΟΚ - Αυτή η πρώτη μεταγραφή - Τότε πέφτουν οι υπογραφές
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-11 16:34:00

Ξεκάθαροι στον ΠΑΟΚ - Αυτή η πρώτη μεταγραφή - Τότε "πέφτουν" οι υπογραφές!

Sportdog Team
Ξεκάθαροι στον ΠΑΟΚ - Αυτή η πρώτη μεταγραφή - Τότε "πέφτουν" οι υπογραφές!

Εξελίξεις στον Δικέφαλο του Βορρά με τον πρώτο μεταγραφικό στόχο να έχει "κλειδώσει".

ΠΑΟΚ: Μία από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, είναι η απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, που να έχει και επιθετικές ικανότητες, έναν αντίστοιχο Μπάμπα, από την δεξιά πλευρά της άμυνας και ο παίκτης αυτός, όπως κατέληξαν τελικά, είναι ο Βραζιλιάνος μπακ της Κρουζέιρο, ο Γουίλιαμ.

Ήδη ο Λουτσέσκου έδωσε την συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το «πράσινο φως» για την συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, κάτι που σημαίνει ότι την προσεχή εβδομάδα θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να πέσουν οι υπογραφές, για να έρθει στην Ελλάδα γύρω στα Χριστούγεννα και να ενταχθεί αμέσως στην ομάδα.

Ο Γουίλιαμ είναι ετοιμοπόλεμος, αφού άλλωστε αγωνιζόταν στην Κρουζέιρο μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν και ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Βραζιλίας, έπαιξε μάλιστα απέναντι στην πρωταθλήτρια Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, με την οποία η Κρουζέιρο έφερε ισοπαλία 1-1, αλλά είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, από την προηγούμενη αγωνιστική.

Κάποιες ομάδες της Βραζιλίας, θέλουν τον Γουίλιαμ στο ρόστερ τους, αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη και η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη που έχει από όλες τις ομάδες, γι αυτό και θεωρείται βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια, έχει και εναλλακτική, σε περίπτωση που κάτι θα «στραβώσει» με τον Γουίλιαμ, αφού υπάρχει μια λίστα από δέκα παίκτες την οποία παρουσίασε το τμήμα σκάουτινγκ στον Λουτσέσκου, αλλά από όλες τις προτάσεις, η πιο καλή, είναι του Γουίλιαμ, γι αυτό και ο Ρουμάνος προπονητής αποφάσισε να εγκρίνει τη μεταγραφή του και αναμένει τις τελικές εξελίξεις, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Γουίλιαμ ντε Ασεβέντο Φουρτάντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του και τον φωνάζουν Γουίλιαμ, έχει συμβόλαιο με την Κρουζέιρο, τυπικά, έως τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί νωρίτερα και θα ανήκει τυπικά στον Δικέφαλο του Βορρά, από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, το καλοκαίρι του 2017 είχε περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, μετακομίζοντας από την Ιντερνασιονάλ στην Βόλφσμπουργκ αντί του ποσού των 5 εκατ. Ευρώ, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός και στην Σάλκε, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για εκείνον καθώς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών στο δεξί του γόνατο.

Συνολικά, έγραψε 83 ματς με τους «λύκους» και εννέα με την Σάλκε προτού μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Με την Κρουζέιρο έκανε το restart που έψαχνε και από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, πήγε στα… κόκκινα, με 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό δεν θα ξαναγίνει στον Ολυμπιακό" - Οι 3 εντολές Καρβαλιάλ στου Ρέντη - "Δώρο" 5 μεταγραφές ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags