Γιώργος Σπανέας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος της ένωσης διαιτητών μιλώντας για την αποχή των διαιτητών από την αγωνιστική δράση και υπό ποιες συνθήκες θα πάρουν την απόφαση να αρχίσουν και πάλι τα «σφυρίγματα». 

«Από το φαγητό των πολιτικών έχουμε χορτάσει όλοι, το μαχαίρι όλο στο κόκκαλο το βάζουμε και έχει καταλήξει να γίνει φιλέτο. Θα πρέπει αυτά που ζητάνε οι διαιτητές να γίνουν άμεσα, με το που ξεκινήσουν να παίζουν. Επίσης, θα πρέπει να ξεκινήσει πολύ γρήγορα και μια εκπροσώπηση των Ελλήνων διαιτητών.

Ο Έλληνας διαιτητής θα αισθανθεί ασφαλής όταν ξέρει ότι θα υπάρξει άμεση εφαρμογή αυτών που ζητάει. Όχι μόνο «θα»... Η διαιτησία έχει πολύ δρόμο και χρειάζεται νομοθετικό πλαίσιο για να λειτουργήσει στην Ελλάδα. Θα πρέπει να γίνει οργανισμός, όχι μόνο φρου φρου και αρώματα... τι είπε η ΟΥΕΦΑ και τι συζητάμε στον καφέ.

Αν δεν υπάρξει άμεση εφαρμογή των όσων ζητάνε οι διαιτητές, για τα όσα θα τους κάνουν να νιώσουν άνετα μέσα στο γήπεδο, να μην παίξει κανείς. Και όχι μόνο εκεί, στην Super League 1 αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες, γιατί μπορεί να συμβούν και σε αυτούς αντίστοιχα περιστατικά. Μιας και φτάσαμε εδώ είναι μια καλή ευκαιρία για τους διαιτητές να πατήσουν πόδι, εδώ και τώρα», είπε ο Γιώργος Σπανέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα - Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023"