Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά τα νέα δεδομένα για Γουίλιαμ και ΠΑΟΚ - Ανατροπή από τη Βραζιλία - Ο ρόλος της Κρουζέιρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-19 17:15:00

Αυτά τα νέα δεδομένα για Γουίλιαμ και ΠΑΟΚ - Ανατροπή από τη Βραζιλία - Ο ρόλος της Κρουζέιρο

Sportdog Team
Αυτά τα νέα δεδομένα για Γουίλιαμ και ΠΑΟΚ - Ανατροπή από τη Βραζιλία - Ο ρόλος της Κρουζέιρο

Η περίπτωση του Γουίλιαμ είναι μια από αυτές που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βραζιλιάνο μπακ να φαινεται – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ – πως ειναι κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσει με την Κρουζέιρο.

 

ΠΑΟΚ: Το πρωτάθλημα στην Βραζιλία ολοκληρώθηκε, η Κρουζέιρο πέτυχε τον στόχο της παραμονής ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές εξασφάλισε και την παρουσία της στο Κόπα Σουνταμερικάνα και ο 28χρονος αμυντικός που ειναι στόχος του Δικεφάλου εξετάζει με προσοχή τα δεδομενα για την συνέχεια της καριέρας του.

Μετά το τέλος του τελευταίου ματς με την Παλμέιρας, ο Γουίλιαμ διέψευσε τα δημοσίευματα που τον ήθελαν να συμφωνεί με την Κρουζέιρο, με την βραζιλιάνικη ομάδα να βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου αναζητά νέο προπονητή και φαίνεται πως ο πρώην παίκτης της Βόλφσμπουργκ θα περιμενει τις εξελίξεις για να αποφασίσει τι θα κάνει.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία για τον πάγκο της Κρουζέιρο υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι, με φαβορί τον Αργεντίνο Φερνάντο Γκάγκο, ενω παιζουν και τα ονόματα των Γκάμπριελ Μιλίτο, Νικολάς Λαρκαμόν και Τιαγκο Καρπίνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Globo Esporte, οι διοικούντες θεωρούν πως ο Γουίλιαμ θα παραμείνει στην ομάδα και πως θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιου, υπολογίζοντας τον ως έναν από αυτους που θα συνεχίσουν.

«Ο Γουίλιαμ έχει επίσης συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2023. Ο 28χρονος μπακ είναι κοντά στο να υπογράψει συμφωνία και να συνεχίσει στην Κρουζέιρο, καθώς έχει στο συμβόλαιο του που τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου κάποιους όρους που καθιστούν δυνατή την επέκταση του δεσμού του με την ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας που τον κατατάσσει μαζί με άλλους 10 παίκτες τους «σίγουρους» που θα συνεχίσουν στο ρόστερ και την νέα χρονιά.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή και ηθική κατρακύλα στον ΠΑΟ - Έυκολοι... ένοχοι Γιοβάνοβιτς, Μπρινιόλι - Ποιος ο ρόλος του Παπαδημητρίου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags