Κυριάκος Αλεξανδρίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε για τα μέτρα της Κυβέρνησης αναφορικά με την οπαδική βία, το έργο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών , ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου.

Αρχικά ανέφερε για τα μέτρα της πολιτείας: «Φταίει μόνο το ποδόσφαιρο για τη βία που γίνεται ; Αδικεί αυτό το ποδόσφαιρο, αδικούν οι παράγοντες αυτοί το ποδόσφαιρο και το αδικούν πολύ με αυτόν τον τρόπο. Αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα , αυτός να το πληρώσει, η ομάδα τι φταίει; Το πρόβλημα είναι μόνο το γήπεδο; Αυτά τα άτομα πηγαίνουν όπου υπάρχει κόσμος, εισχωρούν στη μάζα και υπάρχει ατιμωρησία».

Για το έργο των βετεράνων: «Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή, κάθε χρόνο κάνουμε ένα μίτιγν εορταστικό , με ανθρώπους που μας ενώνουν πολλά πράγματα, η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και για τον ΠΑΟΚ. Είναι ευκαιρία για να θυμόμαστε ιστορίες από το παρελθόν και να μιλάμε για αυτές. Είμαστε ενωμένοι σαν βετεράνοι, λέμε τις απόψεις μας , ενωνόμαστε.

Νομίζω ότι όλοι οι βετεράνοι κάνουν έργο, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τους βετεράνους του ποδοσφαίρου και των άλλων αθλημάτων η πολιτεία και όχι να ακούει αυτούς που κάθονται απλά σε ένα γραφείο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είδα έναν σοβαρό ΠΑΟΚ, επιθετικό , που μπαίνει σε κάθε παιχνίδι μέσα για να το χτυπήσει, θα είναι ένα κρύο πράγμα να παίζεις χωρίς κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα», είπε ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!