Ο Κώστας Ραπτόπουλος αναφέρθηκε στις 4 μεγάλες ομάδες της χώρας, ασκώντας δριμύτατη κριτική στους 3 της πρωτεύουσας και ''υμνώντας'' τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά είπε:

«Εγώ ΠΑΟΚ δεν είμαι, αλλά παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και κάνει συνεχώς φίλους. Αν δεν πάρει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, θα είναι μεγάλη αμαρτία. Ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται, η ΑΕΚ κάνει τα δικά της εκεί και ο Ολυμπιακός είναι σαν γυναίκα στην εμμηνόπαυση που δεν θέλει να κάνει σεξ, δεν σε γουστάρει και βγάζει ξινίλα.

Πως θέλετε να πάρετε πρωτάθλημα από αυτόν τον ΠΑΟΚ; Πετάει ο ΠΑΟΚ σε τακτική και θέαμα και βάζει γκολ με το τσουβάλι. Αν δεν πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα ή κύπελλο, θα είναι πολύ κακό για το ποδόσφαιρο. Εγώ τους Παοκτζήδες δεν τους γουστάρω, όμως έχουν ομαδάρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ αν "μιλήσει" ο Σαββίδης - Δείχνει τίτλο η... κατσάδα Λουτσέσκου σε Ντεσπόντοφ!

@kostis_rapto Θα είναι κρίμα αν δεν πάρει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ  #ραπτοπουλος #raptopoulos #ραπ #rap #paok #aek #panathinaikos #olympiakos ♬ πρωτότυπος ήχος - kostis_rapto