Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκες Αναστασίου, Γκέκα για Τερίμ και ΠΑΟ στην Τουρκία - "Μεγάλος προπονητής" - Αυτό πρέπει να κάνει
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-28 21:00:00

Ατάκες Αναστασίου, Γκέκα για Τερίμ και ΠΑΟ στην Τουρκία - "Μεγάλος προπονητής" - Αυτό πρέπει να κάνει

Sportdog Team
Ατάκες Αναστασίου, Γκέκα για Τερίμ και ΠΑΟ στην Τουρκία - "Μεγάλος προπονητής" - Αυτό πρέπει να κάνει

Πολύ ψηλά στα τουρκικά Μέσα παίζει το deal μεταξύ των Πρασίνων και του Τούρκου τεχνικού, με τους δύο ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχουν περάσει από το Τριφύλλι, να μιλάνε για τη νέα σελίδα της ομάδας.

Φάνης Γκέκας: Την δική τους άποψη για την νέα σελίδα του Παναθηναϊκού, μετά τη συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ εξέφρασαν τόσο ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, όσο και ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στην Hurriyet τονίζοντας ότι πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν την δυσκολία της αποστολής που έχει αναλάβει αλλά και τονίζουν ότι θα πρέπει σύντομα να αφομοιώσει τον χαρακτήρα του Τριφυλλιού.

«Πιστεύω ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει μια απολύτως υπέροχη προσωπικότητα. Κέρδισε πολλά τρόπαια με τη Γαλατασαράι και είχε επιτυχία και στην Εθνική Τουρκίας. Απέκτησε επίσης διεθνή εμπειρία δουλεύοντας σε μεγάλους συλλόγους στην Ιταλία. Αυτό σημαίνει ότι είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου. Ο Παναθηναϊκός είναι έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά για το πρωτάθλημα.

Ο Φατίχ Τερίμ φυσικά θα δουλέψει σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον και με νέους παίκτες. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη πρόκληση για αυτόν. Ας περιμένουμε να δούμε. Ο Φατίχ Τερίμ σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη Γαλατασαράι και προπονούσε τους καλύτερους παίκτες όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, σημείωσε επιτυχία. Είχε πάντα ένα κυρίαρχο προπονητικό στιλ. Με την προσωπικότητά του, σίγουρα θα έχει αντίκτυπο σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά η αλλαγή χώρας, κουλτούρας και καθημερινότητας είναι πολύ σημαντική για να πάρεις άμεσα αποτελέσματα. Ο Ιανουάριος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Παναθηναϊκό. Γιατί η ομάδα έχει πολύ σημαντικούς αγώνες σε διάφορες διοργανώσεις. Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ο προπονητής Φατίχ Τερίμ», ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ο προπονητής Φατίχ Τερίμ. Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για όλη την Τουρκία, τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος. Όπως όλοι στην Τουρκία, τον σέβομαι πολύ και ως προπονητή και ως άνθρωπο. Ο Φατίχ Τερίμ απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες ομάδες. Κατέκτησε επίσης 8 πρωταθλήματα Super League και 1 Κύπελλο UEFA με τη Γαλατασαράι.

Νομίζω ότι αυτά θα δώσουν άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό, τόσο σε επίπεδο προσωπικότητας όσο και σε επίπεδο ονόματος. Ο Τερίμ έχει μεγάλη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Έχει ένα όνομα που κουβαλάει στην Τουρκία και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος τον σέβεται πολύ.
Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και μεγάλο όνομα ως προπονητής. Ωστόσο, ο Φατίχ Τερίμ πρέπει να μπει στον χαρακτήρα της ομάδας του Παναθηναϊκού. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Του εύχομαι καλή επιτυχία
», είπε ο Φάνης Γκέκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω... Λουτσέσκου "καθάρισε" Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Τελευταία διαφωνία για Μπρινιόλι - Ζημιά στο ταμείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags