Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: Το ξεκαθάρισε ο Αταμάν για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - "Αυτή θα είναι η μόνη προσθήκη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 10:41:00

Το ξεκαθάρισε ο Αταμάν για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - "Αυτή θα είναι η μόνη προσθήκη"

Sportdog Team

Ο τεχνικός του Τριφύλλιού μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία και τα ματς με Μπασκόνια και Βαλένθια, βγάζοντας είδηση για το μεταγραφικό κομμάτι.

Ξεκάθαρος ότι δεν θα γίνει κάποια άλλη μεταγραφή για να μην χαλάσει η χημεία του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση της "πράσινης" αποστολής για την Ισπανία.

Μάλιστα, τόνισε ότι η μόνη προσθήκη στην ομάδα το επόμενο διάστημα θα είναι η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στην δράση.

«Ξεκινάει ο δεύτερο γύρος της Εuroleague και έχουμε μπροστά μας δύο ματς στην Ισπανία. Δύο πολύ δύσκολα ματς με ομάδες που βρίσκονται μία νίκη μακριά από εμάς. Η Μπασκόνια μάλιστα παίζει πολύ καλό μπάσκετ από τότε που επέστρεψε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς»,είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Κερδίσαμε και τα δύο αντίστοιχα ματς στο ΟΑΚΑ και τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να είμαστε επιθετικοί και «κλειδί» θα είναι η άμυνά μας. Ειδικά κόντρα στη Μπασκόνια που παίζει πολύ με αιφνιδιασμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Αφού ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει η προϊστορία γιατί: «Έχω κερδίσει πολλές φορές στην Ισπανία. Άλλωστε μόνο τα ονόματα των συλλόγων είναι ίδια», ξεκαθάρισε πως «Δε θα κάνουμε καμία προσθήκη. Έχουμε πολύ καλή χημεία αυτή τη στιγμή και δε θέλουμε να τη χαλάσουμε. Περιμένουμε τον Παπαπέτρου να επιστρέψει και αυτή θα είναι η μόνη προσθήκη στην ομάδα».

Τέλος αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Κώστα Σλούκα: «Ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και τον προστατέψαμε. Χθες προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεσή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλείδωσε" ηχηρή μεταγραφή στον ΠΑΟ - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Στηρίζει Αταμάν ο Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags