Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτη εξέλιξη για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - Συνεχίζει σε ομάδα... έκπληξη στη Γ’ Εθνική (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 09:27:00

Απίστευτη εξέλιξη για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - Συνεχίζει σε ομάδα... έκπληξη στη Γ’ Εθνική (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού - Συνεχίζει σε ομάδα... έκπληξη στη Γ’ Εθνική (ΦΩΤΟ)

Νέα δεδομένα για Έλληνα ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους μιας και ανακοινώθηκε από σύλλογο της Γ' Εθνικής.

Πιερικός: Παίκτης του Πιερικού θα είναι ο Λευτέρης Ματσούκας, μιας και όπως έγινε γνωστό ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συμφώνησε με την ομάδα της Κατερίνης και μάλιστα ανακοινώθηκε, συνεχίζοντας την καριέρα του μετά τον Ηρόδοτο που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Ματσούκα. Ο 33χρονος επιθετικός, που άρχισε τη φετινη σεζόν στον Αχαρναϊκο, υπέγραψε το συμβόλαιο του το μεσημέρι της Τρίτης και ντύθηκε στα “μελανολευκα”.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα των “ερυθρόλευκων”, μετακόμισε στη Γερμανία και την δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης, και επιστρεφοντας στην Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα του Παναιγιαλειου, της Καλλιθέας, του Ηρακλή, του Φωστηρα, της Κηφισιάς, της Λαμίας, της Δόξας Δράμας, του Αηττητου Σπάτων, της σερβικής Ντιναμο Βρανιε, του Ιωνικου, της Ηλιούπολης και του Ηροδότου», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ο ΣΦΚ Πιερικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας Τούρκος φορ που έγινε στόπερ για τον ΠΑΟ - Το φτύσιμο σε αντίπαλο και η λατρεία στα κεμπάμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags