Facebook Pixel Αποκάλυψη Μπουλούτ για Μπακασέτα - ’’Έχει πολύ καλές προσφορές από Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-11 18:15:00

Αποκάλυψη Μπουλούτ για Μπακασέτα - ’’Έχει πολύ καλές προσφορές από Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό’’

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπουλούτ για Μπακασέτα - ’’Έχει πολύ καλές προσφορές από Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό’’

Ο Τούρκος προπονητής της Κάρντιφ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να αποκτήσει τον Τάσο Μπακασέτα, καθώς αυτός έχει προτάσεις από Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Μπακασέτας είχε συνδεθεί τις προηγούμενες ημέρες μέσω ρεπορτάζ με την Κάρντιφ του Σιώπη, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας η περίπτωσή του μόνο εφικτή δεν είναι. Ο Ερόλ Μπουλούτ τόνισε πως θα ήθελε στην Ουαλία τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί, μιας και ο παίκτης έχει μεγάλες προτάσεις από την Μπεσίκτας και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Λιντς:

«Σχετικά με τον Μπακασέτα, θα ήθελα πολύ να τον έχω εδώ, αλλά δεν θα ήταν δυνατό να τον πάρουμε. Πρέπει να το σβήσουμε από το μυαλό μας. Διαγράψτε το και μην επικεντρωθείτε πολύ στον Μπακασέτα, γιατί έχει πολύ καλές προσφορές από μεγάλους συλλόγους όπως η Μπεσίκτας και ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε σε αυτό το επίπεδο προσφορών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ έκανε το ίδιο λάθος, να αλλάξει άμεσα νοοτροπία - Τουρμποκίνητο ο Αλεξανδρόπουλος... κάρο ο Καμαρά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags