Facebook Pixel Άρης: "Φτιάχνει" τον κόσμο του Άρη παλαίμαχος παίκτης - "Θα βοηθήσει ο Φετφατζίδης, καταλυτικός το επόμενο 6μηνο"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 05:54:00

"Φτιάχνει" τον κόσμο του Άρη παλαίμαχος παίκτης - "Θα βοηθήσει ο Φετφατζίδης, καταλυτικός το επόμενο 6μηνο"

Sportdog Team
"Φτιάχνει" τον κόσμο του Άρη παλαίμαχος παίκτης - "Θα βοηθήσει ο Φετφατζίδης, καταλυτικός το επόμενο 6μηνο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε βετεράνος παίκτης των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και στη βοήθεια που θα δώσει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ομάδα.

Δημήτρης Καρατζιοβαλής: Για το 0-0 του Άρη στην OPAP ARENA, τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, τον Κουέστα, αλλά και την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος τερματοφύλακας.

Για το 0-0 του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ήταν ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε απολύτως τίποτα, αλλά στην επανάληψη, αν ο Άρης ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τέρμα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Άρης δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από την ΑΕΚ που είχε μόνο 1-2 φάσεις στο παιχνίδι. Μπορεί να έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές του Αλμέιδα, αλλά και το γεγονός ότι την Κυριακή έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως και να΄χει όμως ο Άρης ήταν πολύ καλά στημένος. Με την έλευση του Μάντζιου η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα και ο Μάντζιος έχει καταλήξει σε 12-13 ποδοσφαιριστές».

Για την επιστροφή του Φετφατζίδη: «Ο Γιάννης θα βοηθήσει πολύ τον Άρη και θα είναι καταλυτικός το επόμενο εξάμηνο. Ξέρει σε ποιον σύλλογο ήρθε, ξέρει το περιβάλλον, τον κόσμο και πιστεύω θα ταιριάξει στα θέλω του Μάντζιου και θα βοηθήσει την ομάδα».

Τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Θεωρώ θα είναι πιο ανταγωνιστικό το παιχνίδι και η ΑΕΚ θα μπει καλύτερα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά το ματς γίνεται στο Βικελίδης και ο Άρης πρέπει να δώσει τα πάντα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου γιατί η διαφορά από την 4άδα είναι μεγάλη. Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να διασπάσεις την άμυνα, αλλά ο Άρης έχει παίκτες με μεγάλη αξία και μπορεί να τα καταφέρει».

Τον Κουέστα: «Είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας με σταθερή πορεία και μακάρι ο Άρης να τον κρατήσει για ακόμα 2-3 χρόνια. Μακάρι να γίνει ο ρέκορντμαν της ιστορίας του συλλόγου. Επειδή έκανε λάθη σε κρίσιμα ματς και στέρησαν από την ομάδα προκρίσεις γι΄ αυτό και ο Ισπανός δέχθηκε κριτική που δεν ήταν καλοπροαίρετη. Ο τερματοφύλακας το κάθε λάθος του το πληρώνει και το κουβαλά, αλλά θα πρέπει γρήγορα να το ξεπερνά και να κοιτάει τον επόμενο αγώνα», είπε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τερίμ έκανε το ίδιο λάθος, να αλλάξει άμεσα νοοτροπία - Τουρμποκίνητο ο Αλεξανδρόπουλος... κάρο ο Καμαρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags