Λίγο μετά τις 14.30 προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος η πτήση από την Κωνσταντινούπολη με τον Σεμέτ Ακαϊντί, καθώς ο 29χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του από τη Φενέρμπαχτσε στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με την τουρκική ομάδα για τον διεθνή άσο, που θα φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ακαϊντί θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, προκειμένου τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ, ουσιαστικά από την προπόνηση της Δευτέρας.

«Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο. Όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δεχτώ. Είναι σημαντικό ότι στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω. Ο άλλος λόγος είναι ότι ακολουθεί το Euro 2024 και θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό για να μπορέσεω να πάω στο Euro το καλοκαίρι», σχολίασε στην πρώτη του δήλωση στην Αθήνα.