Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η ατάκα Νικολογιάννη για Μπάρκα - "Κινείται για καλό τερματοφύλακα ο ΠΑΟ" - Έρχεται κι άλλος στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 15:11:00

Η ατάκα Νικολογιάννη για Μπάρκα - "Κινείται για καλό τερματοφύλακα ο ΠΑΟ" - Έρχεται κι άλλος στόπερ!

Sportdog Team
Η ατάκα Νικολογιάννη για Μπάρκα - "Κινείται για καλό τερματοφύλακα ο ΠΑΟ" - Έρχεται κι άλλος στόπερ!

Μετά τον Ακαϊντίν οι Πράσινοι ρίχνουν το βάρος σε μία ακόμα περίπτωση στόπερ, την ώρα που υπάρχουν κινήσεις και για τον αντί-Μπρινιόλι.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο ενόψει του αποψινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το βάρος πλέον έχει πέσει στον Βίτορ Ούγκο, με τον οποίο είναι σε συζητήσεις και με την Μπαΐα. Είναι ένας παίκτης που έχουν σταθεί εδώ και αρκετές μέρες. Είναι διαφορετικός από τον Ακαϊντίν, Τον ξέρει πολύ καλά και από την Τράμπζονσπορ, που έκανε τρεις πολύ καλές σεζόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ τα ομάδας.

«Πλέον ο Παναθηναϊκός κινείται και για τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπάρκα. Κοιτάει τερματοφύλακα από το εξωτερικό, ο οποίος θα έχει καλά στοιχεία, θα έρθει να πάρει τη θέση του Μπρινιόλι και να πλαισιώσει τον Λοντίγκιν. Θέλει έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που θα μπορέσει να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι. Υπάρχουν παίκτες που για να μην χάσουν τη θέση τους στις εθνικές τους ομάδες, ψάχνουν θέση βασικού σε άλλη ομάδα.

Ο Μπρινιόλι τελείωσε από τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρούν λάθος τη στάση του σε αυτό το ζήτημα. Θεωρούν πως έχει κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα και μένει να φανεί αν θα αποδειχθεί το καλοκαίρι», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαρτάκι" Τερίμ στη διοίκηση - Οι 5 "μικροί" που ζήτησε στον ΠΑΟ - Δύο στόπερ και ο Βραζιλιάνος που... κεντάει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags