Facebook Pixel Κηφισιά - Ολυμπιακός: Πήρε θέση ο Βαρούχας για όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού - Δύο τρανταχτά λάθη - Άκυρες οι γραμμές του VAR (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-15 00:35:00

Πήρε θέση ο Βαρούχας για όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού - Δύο τρανταχτά λάθη - Άκυρες οι γραμμές του VAR (Vid)

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Βαρούχας για όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού - Δύο τρανταχτά λάθη - Άκυρες οι γραμμές του VAR (Vid)

Πού αδικήθηκαν οι Πειραιώτες και πού έχουν λάθος να φωνάζουν στο παιχνίδι της Κυριακής; Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε όλα όσα σφύριξε ο Μανούχος...

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έδωσε τις απαντήσεις για τις επίμαχες φάσεις του ματς Κηφισιά - Ολυμπιακός, στο οποίο... πρωταγωνίστησε ο διαιτητής Μανούχος και ο VAR Παπαδόπουλος.

Αρχικά ο παλαίμαχος διαιτητής έκανε λόγο για σωστή υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού -από το οποίο έγινε το 2-0- για χέρι. Αναφορικά με την αποβολή του Ρέτσου, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με την πρώτη κάρτα που δέχθηκε ο Έλληνας άσος στο 35' (έβαλε με επικίνδυνο τρόπο το χέρι του στο κεφάλι του Οζέγκοβιτς). Αντιθέτως, θεωρεί πως λανθασμένα δόθηκε η δεύτερη κίτρινη στον Ρέτσο στο 45', αφού δεν υπήρχε εξόφθαλμο επικίνδυνο φάουλ, που να δικαιολογεί δεύτερη κίτρινη.

 
 

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ορθώς μέτρησε το γκολ, με το οποίο η Κηφισιά μείωσε σε 2-1, αφού δεν υπήρχε επιθετικός σε θέση οφσάιντ που να επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Συμφώνησε επίσης με το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα στο 52' (ακόμα κι αν το χέρι του επιτιθέμενου είναι ακούσιο, το γκολ ακυρώνεται βάσει του νέου κανονισμού όπως ανέφερε), αλλά και με την υπόδειξη πέναλτι πριν το 2-2 της Κηφισιάς για απλωμένο χέρι του Μπιανκόν.

 
 
 

Σχετικά με το πολυσυζητημένο ακυρωθέν γκολ του Ελ Αραμπί στο 69', ο Παναγιώτης Βαρούχας εξέφρασε την άποψη πως το τέρμα θα έπρεπε να μετρήσει. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα πρέπει κανείς να έχει... μαντικές ικανότητες για να καταλάβει πού μπήκαν οι γραμμές του VAR στην εξέταση για πιθανό οφσάιντ! Εκτιμά πως η γραμμή έχει μπει σε λάθος αμυντικό της Κηφισιάς και πως υπάρχουν άλλοι παίκτες που κάλυπταν τον Ελ Αραμπί.
 

 

Ο παλαίμαχος διαιτητής δεν παρουσιάστηκε σίγουρος για το αν μπήκαν σωστά οι γραμμές του οφσάιντ ούτε στη φάση του 80', που δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ροντινέι επειδή διαπιστώθηκε οφσάιντ.

 

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ήταν σωστή η αποβολή του Σάντος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 93', αφού σταμάτησε αντικανονικά τον Μαρτίνς σε υποσχόμενη επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιώνει Παναθηναϊκό για το πέναλτι ο Βαρούχας - Απάντησε στις… φωνές της ΑΕΚ για τον Μαντσίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags