Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χάφαρο που βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ θέλει ο Παναθηναϊκός - Ξεκίνησαν οι συζητήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 14:10:00

Χάφαρο που βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ θέλει ο Παναθηναϊκός - Ξεκίνησαν οι συζητήσεις!

Sportdog Team

Μετά τους Μπακασέτα και Ντραγκόφσκι οι Πράσινοι ετοιμάζονται να κινηθούν και για την απόκτηση αμυντικού χαφ. 

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε πολλά και διαφορετικά μεταγραφικά μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ του στη μάχη για τον τίτλο και μετά το μεγάλο "deal" με την Τραμπζονσπόρ και τον Τάσο Μπακασέτα για τη μετακόμιση του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης», αλλά και τη συμφωνία με την Μπαΐα για τον αριστεροπόδαρο στόπερ Βίτορ Ούγκο, φουλάρει για την απόκτηση τερματοφύλακα και αμυντικού μέσου.

Οι Πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα και από τον θηριώδη τερματοφύλακα της Σπέτσια, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ενώ ήρθε και πάλι στο προσκήνιο η αναζήτηση για αμυντικό χαφ, με ένα γνωστό όνομα να βρίσκεται στην λίστα του Φατίχ Τερίμ.

Από τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, έχουν σε πρώτο πλάνο για το "6" τον διεθνή Σέρβο μέσο Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε, ο οποίος «έπαιξε» και το περασμένο καλοκαίρι για το «τριφύλλι», ενώ ακούστηκε πολύ έντονα και για τον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι απ' τη Χετάφε, το κόστος της μεταγραφής του δεν είναι πια τόσο υψηλό και η περίπτωσή του «παίζει» πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" συμβόλαιο Μπακασέτα σε ΠΑΟ - Τον έπεισαν τα τηλέφωνα Τερίμ, 1.5 εκατ. μικρότερη πρόταση η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags