Facebook Pixel Γιάννης Μαντζουράκης: Ξεκάθαρος ο Μαντζουράκης - Αυτό το προβάδισμα του Άρη με ΑΕΚ - Ποιος το φαβορί στο Ολυμπιακός - ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 18:08:00

Ξεκάθαρος ο Μαντζουράκης - Αυτό το προβάδισμα του Άρη με ΑΕΚ - Ποιος το φαβορί στο Ολυμπιακός - ΠΑΟ

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Μαντζουράκης - Αυτό το προβάδισμα του Άρη με ΑΕΚ - Ποιος το φαβορί στο Ολυμπιακός - ΠΑΟ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο έμπειρος τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στους αγώνες ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου μάλιστα μίλησε και το ποια ομάδα έχει προβάδισμα για πρόκριση.

Γιάννης Μαντζουράκης: Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τους επαναληπτικούς του Κυπέλου Ελλάδας Άρη - ΑΕΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, στο Γ.Καραϊσκάκης.

Για το Άρης - ΑΕΚ: «Το τελευταίο καιρό ο Μάντζιος έχει κάνει καλή δουλειά στον Άρη, οποίος διαθέτει και καλούς ποδοσφαιριστές, η ομάδα έχει βελτιωθεί. Βέβαια το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι δύσκολο. Στο πρώτο παιχνίδι ο Άρης έβγαλε αρκετές φάσεις. 

Θα πρέπει ο Άρης είναι προσεκτικός, παρότι λείπει από την ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία. Η ΑΕΚ είναι καλή στις στατικές φάσεις και ειδικά στα κόρνερ, καθώς έχει ψηλή ομάδα. Θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής και πρέπει οι ομάδες να αποφύγουν τα μεγάλα λάθη. Ο Άρης έχει ένα προβάδισμα που πρέπει να αξιοποιήσει, διότι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει τη φόρμα που είχε και της λείπει ο κύριος εκφραστής του γκολ, ο Γκαρσία».

Για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός τελευταία έχει ταλαιπωρήσει τον εαυτό του και τον κόσμο του, νομίζω ότι σήμερα θα είναι πολύ προσεκτικός και ικανός να πάρει την πρόκριση. Ακόμη ο προπονητής του Ολυμπιακού ψάχνεται. Ούτε ο Παναθηναϊκός είναι εύκολος στο γκολ, ειδικά από τη στιγμή που του λείπει ο Ιωαννίδης».

Για τη μεταγραφή του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό: «Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Μπακασέτας έχει στοιχεία που λείπουν από τον Παναθηναϊκό, θα προσφέρει στην ομάδα».  

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι ισορροπημένη ομάδα, είναι καλύτερος επιθετικά και αμυντικά. Ο Λουτσέσκου έχει ένα πλάνο και το στηρίζει και δείχνει σταθερότητα στα περισσότερα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ βγάζει ένα σύνολο, δεν έχει MVP τη φετινή χρονιά», είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή για πρωτάθλημα ο Μπακασέτας - Έχει το χάρισμα, τέλειο δίδυμο με Ιωαννίδη - Αλλαγή με Μπερνάρ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags