Facebook Pixel Ανάβουν... φωτιές από Βραζιλία: ’’Ραντεβού του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο’’ - Θα γίνει συμπαίκτης του Σκάρπα;
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 21:29:00

Ανάβουν... φωτιές από Βραζιλία: ’’Ραντεβού του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο’’ - Θα γίνει συμπαίκτης του Σκάρπα;

Sportdog Team
Ανάβουν... φωτιές από Βραζιλία: ’’Ραντεβού του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο’’ - Θα γίνει συμπαίκτης του Σκάρπα;

Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και έκανε κρούση στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Αποκάλυψη - ''βόμβα'' από την Globo! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρξε ραντεβού της Ατλέτικο Μινέιρο με τον Μπερνάρ Ντουάρτε μέσα στην εβδομάδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού πρότεινε τους όρους ενός μελλοντικού συμβολαίου με την ομάδα της πατρίδας του, από την οποία ξεκίνησε τη φοβερή καριέρα του. Οι πληροφορίες που φτάνουν, τονίζουν ότι στο σήμερα ο Μπερνάρ δεν αποτελεί προτεραιότητα της Ατλέτικο Μινέιρο και τα πάντα θα κριθούν από τον τρόπο που θα ''χτιστεί'' το ρόστερ της.

Στο αφιέρωμα της Globo για τον αστέρα του Τριφυλλιού, επισημαίνεται η μετατόπιση του ποδοσφαιριστή από αριστερό εξτρέμ σε ''καθαρόαιμο'' δεκάρι, ενώ αποκαλύπτεται το ενδεχόμενο να γίνει συμπαίκτης του Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό και αγωνίζεται στη Βραζιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θηρίο ο Ντραγκόφσκι, βασικός στον ΠΑΟ - Δανεικός με μεγάλη οψιόν" - Έχασε το Μουντιάλ με τραυματισμό-σοκ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags