Άρης: Στις στιγμές απέραντης χαράς που εκτυλίχθηκαν μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ, ξεχώρισε η… συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χουλιάν Κουέστα. Περιχαρής για την πρόκριση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης πλησίασε τον Ισπανό και του ψιθύρισε κάτι στ’ αυτί. Μόνο οι δυο τους ξέρουν τι ακριβώς του είπε.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας χαμογέλασε. Προφανώς ο κ. Καρυπίδης έχει αναγνωρίσει την προσφορά και την προσωπικότητα του Κουέστα. Αυτή η σχέση πέρασε από πολλά κύματα, είναι αλήθεια ότι βρέθηκε και σε φουρτούνα, δεν αμφισβητείται όμως ότι υπάρχει πρόθεση για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Η ίδια σιγουριά υπάρχει και για τις σκέψεις του πολύπειρου γκολκίπερ καθώς ο Αρης έχει πάψει να αποτελεί μια επαγγελματική δουλειά αλλά το δεύτερο σπίτι του. Η αγάπη του για τον σύλλογο επιβεβαιώνεται μέσα από τις αντιδράσεις του, τις δηλώσεις του και κυρίως τα όσα λένε οι άλλοι γι’ αυτόν.

Ο Ακης Μάντζιος κατέθεσε τη δική του άποψη. «Δικαιωματικά ο Κουέστα πρέπει να μείνει στην ομάδα», είπε και επανέλαβε μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ και τα κριτήρια του δεν είναι μόνο αγωνιστικά. Αντιλαμβάνεται την αξία της θυσίας ενός παίκτη για την ομάδα, όπως έκανε ο Κουέστα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ με την παυσίπονη ένεση με σκοπό να μειώσει τον πόνο στη μέση. Ζει την καθημερινότητα της ομάδας και καταλαβαίνει τον ρόλο του.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθούν οι επαφές προς την κατεύθυνση παραμονής του παίκτη με νέο διετές συμβόλαιο καθώς έφτασε η στιγμή να μπουν στο «ζουμί» της ιστορίας και να το τελειώσουν.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρικ ΠΑΟ για να γλιτώσει τα 5 εκατ. για Μαξίμοβιτς - Νέα κρούση από Ελλάδα, όχι ο ΠΑΟΚ - "Βλέπει" Τοκόζ ο Τερίμ!