Facebook Pixel ΑΕΚ: Κέρδος από το... πουθενά για ΑΕΚ; - Πρώην παίκτης της παίρνει μεταγραφή και φέρνει χρήμα στα ταμεία!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 15:55:00

Κέρδος από το... πουθενά για ΑΕΚ; - Πρώην παίκτης της παίρνει μεταγραφή και φέρνει χρήμα στα ταμεία!

Sportdog Team
Κέρδος από το... πουθενά για ΑΕΚ; - Πρώην παίκτης της παίρνει μεταγραφή και φέρνει χρήμα στα ταμεία!

Σοβαρή πιθανότητα να βρεθεί ωφελημένη η Ένωση, αν ολοκληρωθεί το deal πρώην ποδοσφαιριστή της με ιταλικό σύλλογο με τους νταμπλούχους να έχουν έσοδα λόγω του ποσοστού μεταπώλησης.

Ο Στράτος Σβάρνας ο οποίος ήταν σημαντικός παίκτης της Ράκοβ πλέον έχει χάσει αυτό το στάτους και έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες για την απόκτησή του από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την Κόμο, η οποία αγωνίζεται στη Serie B και στοχεύει στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα tifosipalermo, ο 26χρονος στόπερ είναι μία από τις δύο επιλογές της Κόμο για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς της. Παράλληλα, αναφέρεται ότι επειδή ο διεθνής άσος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος, μετρώντας 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα φέτος και 17 συνολικά, η Ράκοβ θα είναι θετική στο να τον πουλήσει.

Αυτό βρίσκει ωφελημένη και την ΑΕΚ, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα έχει σίγουρο κέρδος, μιας και έχει διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του Στράτου Σβάρνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάθηκε ο Νο1 στόχος του ΠΑΟΚ για 1.5 εκατ. - Ο Έλληνας που θέλει όλη η Big 4 - Περιμένει πρόταση ο Μπάρκας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags