Νέα δεδομένα για το μέλλον του Αργεντίνου στόπερ φέρνει στο προσκήνιο δημοσίευμα από την πατρίδα του και συγκεκριμένα το TyCSports καθώς αναφέρει πως Ολυμπιακός και Σαν Λορέντζο έδωσαν τα χέρια, γεφυρώνοντας το χάσμα περίπου 400.000 δολαρίων που υπήρχε, με τις τελικές ανακοινώσεις να γίνονται γνωστές την Τρίτη (23/1).

Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις προσφορές στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες για τον Γκαστόν Ερνάντες, με την τελευταία να είναι στα 4.000.000 δολάρια, για το 80% των δικαιωμάτων του, με τη Σαν Λορέντζο να συμφωνεί στο οικονομικό, αλλά για το 70 % καθώς θέλει να κρατήσει ποσοστό 30% σε ενδεχόμενο μεταπώλησης του έμπειρους Λατινοαμερικάνου στόπερ.

Από την Αργεντινή τονίζουν ότι η μεταγραφή έχει "κλείσει", ενώ "κλεισμένος" πρέπει να θεωρείται από τους Ερυθρόλευκους και ο Νταβίντ Κάρμο, την ώρα που έχει έρθει και στο προσκήνιο η περίπτωση του πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα, Γέρι Μίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Μαξίμοβιτς - Αλλάζει την ομάδα ο Καρβαλιάλ - Μείον στον ΠΑΟΚ η καθυστέρηση Σαββίδη!