Νεμάνια Μαξίμοβιτς: Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σέρβος χαφ μιας και οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, για το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, με τους Πράσινους πάντως να κάνουν τα πάντα ώστε ο παίκτης να έρθει άμεσα στην ομάδα, γνωρίζοντας τις βοήθειες που μπορεί να δώσει.

Η υπόθεση πάντως δεν είναι εύκολη, μιας και ο Σέρβος είναι βασικό μέλος της Χετάφε, με το θετικό να είναι ότι ο ομάδα της Μαδρίτης δεν κυνηγάει κάποιον στόχο, αφού ούτε να υποβιβαστεί μπορεί αλλά ούτε να κυνηγήσει την Ευρώπη, όμως ο τεχνικός της, Χοσέ Μπορδαλάς, δεν θέλει την αποδυνάμωση του ρόστερ.

Η συγκεκριμένη στάση του Ισπανού τεχνικού φάνηκε και στο ενδιαφέρον της Χιρόνα, για τον Κάρλος Αλενιά ο οποίος αποτελεί ηγετική προσωπικότητα στ’ αποδυτήρια της Χετάφε, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό μια πιθανή αποχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς από την ομάδα θα αποδυναμώσει πολύ τη μεσαία γραμμή, μιας και οι επιλογές θα μειωθούν πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Μπαρτζώκα: "Πες πού αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, να τρώνε 40άρες - Έχασα 10 ευρώ στον Ιτούδη"