Facebook Pixel Μάρκος Αντόνιο: Έσκασε... θέμα με Μάρκος Αντόνιο - Σε ποια ομάδα τον "στέλνουν" ξένα ΜΜΕ - "Θέλει 7 εκατ. η Λάτσιο" (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 14:16:00

Έσκασε... θέμα με Μάρκος Αντόνιο - Σε ποια ομάδα τον "στέλνουν" ξένα ΜΜΕ - "Θέλει 7 εκατ. η Λάτσιο" (pic)

Sportdog Team

Τι κι αν έχει αρχίσει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του στον ΠΑΟΚ; Από το εξωτερικό τον βάζουν στο "στόχαστρο" ομάδας από την Βραζιλία!

Ο Μάρκος Αντόνιο έχει αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του, όμως τα Μέσα από Βραζιλία διατηρούν "ζωντανό" το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον 23χρονο χαφ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν το πώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί, με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ενεργό συμβόλαιο δανεισμού από την Λάτσιο στον Δικέφαλο του Βορρά.

Το συγκεκριμένο σενάριο έκανε την εμφάνιση του και στη γειτονική Ιταλία, με τον γνωστό δημοσιογράφο Νικόλο Σίρα να αναφέρει πως η ομάδα της Βραζιλίας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο μέσο, χωρίς ωστόσο να παραθέτει σχετικές λεπτομέρειες.

Η ανάρτηση:

Λεπτομέρειες παραθέτουν οι Βραζιλιάνοι, που δηλώνουν πως η «Λάτσιο χρειάζεται ρευστό και δεν θέλει να τον παραχωρήσει στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο ως δανεισμός. Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση και η Λάτσιο ζητά επτά εκατομμύρια ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενόχληση Σαββίδη για Μαξίμοβιτς - Ο "Ρονάλντο 2" που έχασε η ΑΕΚ και θέλει ο Ολυμπιακός… λατρεύει τη Γλυφάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags