Facebook Pixel Άρης: "Συναγερμός" για Μανού Γκαρθία στον Άρη - Δημοσίευμα για ενδιαφέρον από Ισπανία - Τι ισχύει
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 06:02:00

"Συναγερμός" για Μανού Γκαρθία στον Άρη - Δημοσίευμα για ενδιαφέρον από Ισπανία - Τι ισχύει

Sportdog Team
"Συναγερμός" για Μανού Γκαρθία στον Άρη - Δημοσίευμα για ενδιαφέρον από Ισπανία - Τι ισχύει

Δημοσίευμα από την Ισπανία ισχυρίζεται πως η Κάντιθ, ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στη Λα Λίγκα, έχει στη μεταγραφική λίστα της τον Μάνου Γκαρθία.

 

Άρης: Δημοσίευμα από την Ισπανία ισχυρίζεται πως η Κάντιθ, ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στη Λα Λίγκα, έχει στη μεταγραφική λίστα της τον Μάνου Γκαρθία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα elgoldigital, ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο θέλει να κάνει τέσσερις μεταγραφές και κοιτάζει προς παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Ένας εκ αυτών είναι και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη, τον οποίο είχε παίκτη στην Αλαβές.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αυτή η μεταγραφή μπορεί να γίνει καθώς ο Γκαρθία δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Βέβαια, δεν γίνεται κάποια αναφορά στον σοβαρό τραυματισμό του ούτε και στο ότι αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη, το κόστος θα είναι αρκετά μεγάλο.

Συν το ότι και πιο σημαντικό, ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά, στον Άρη περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή του και πλέον ο Μάνου, παίζοντας ως βασικός χθες στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, δείχνει να επανέρχεται.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει... τολμήσει να το κάνει σε άλλη ομάδα ο "δάσκαλος" Τερίμ - Καμία λογική στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags