Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη από τη Σλοβενία! Τόσο θα λείψουν Σπόραρ, Βέρμπιτς από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 13:10:00

Αποκάλυψη από τη Σλοβενία! Τόσο θα λείψουν Σπόραρ, Βέρμπιτς από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τη Σλοβενία! Τόσο θα λείψουν Σπόραρ, Βέρμπιτς από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Οι δύο Σλοβένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι στα "πιτς" με προβλήματα τραυματισμών, με άνθρωπο που γνωρίζει από την πατρίδα τους να αποκαλύπτει το πόσο καιρό θα μείνουν εκτός δράσης.

Παναθηναϊκός: Για δύο τουλάχιστον εβδομάδες θα μείνουν εκτός δράσης οι Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησης το γραφείο μάνατζερ «Amir Ruznic Sport Management», που εκπροσωπεί τους δύο Σλοβένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μέσω ανάρτησης στα social media.

«Έχουμε καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι πως ο Βέρμπιτς και ο Σπόραρ θα είναι εκτός για 2-3 εβδομάδες. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Τα καλά είναι είναι πως ο Τσέριν επέστρεψε στις προπονήσεις και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε ξανά στην βασική εντεκάδα του Παναθηναϊκού», αναφερόταν σε αυτήν.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα και με το γεγονός ότι Βέρμπιτς και Σπόραρ απουσιάζουν ήδη εκτός μια εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι που έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 4 Φεβρουαρίου.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amir Ružnić Sport Management (@ar_sport_management)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags