Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ξεκαθάρισμα" στο λιμάνι - Φεύγει Έλληνας άσος, στην Πορτογαλία για να υπογράψει - Εκεί πάει ο Πορόσο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 11:24:00

"Ξεκαθάρισμα" στο λιμάνι - Φεύγει Έλληνας άσος, στην Πορτογαλία για να υπογράψει - Εκεί πάει ο Πορόσο!

Sportdog Team
"Ξεκαθάρισμα" στο λιμάνι - Φεύγει Έλληνας άσος, στην Πορτογαλία για να υπογράψει - Εκεί πάει ο Πορόσο!

Συνεχίζονται οι "εκκαθαρίσεις" του Κάρλος Καρβαλιάλ στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι δύο που παίρνουν σειρά για αποχώρηση.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ προσπαθεί να αποσυμφορήσει το ρόστερ του Ολυμπιακού και προς αυτή την κατεύθυνση εντάσσονται και οι διαφαινόμενες αποχωρήσεις του Μάριου Βρουσάι και του Τζάκσον Πορόσο.

Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ρίο Άβε (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) μέχει το καλοκαίρι και αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις για να τελειώσει οριστικά το deal.

Από εκεί και πέρα, και ο Τζάκσον Πορόσο θα αποχαιρετήσει πρόωρα, αφού ο δανεισμός του από την Τρουά θα διακοπεί. Βέβαια, οι Πειραιώτες θα έπρεπε να βρουν άλλη ομάδα να τον στείλουν, προκειμένου να διακόψουν τον δανεισμό του, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η Κασίμπασα φέρεται να είναι η Νο1 ενδιαφερόμενη για τον Εκουαδοριανό στόπερ και εντός της ημέρας ενδέχεται να ενταθούν οι συζητήσεις, με τον παίκτη να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τσαφ" στον Ολυμπιακό με εξτρέμ από το πάνω ράφι! Σβούρας που "οργώνει" στον ασβέστη - Μεταγραφή στο παρα πέντε;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags