«Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά αυτή την γρήγορη και εκπληκτική τετράδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα. Έχει μεγάλο ρόστερ, βοηθάει ο ένας τον άλλο και έχει την καλύτερη φόρμα στην Ελλάδα. Αν συνεχίσει έτσι, επειδή ακολουθούν δύσκολα ματς, θα πάει πολύ καλά μέχρι το τέλος της σεζόν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η φάση με τον Κωνσταντέλια, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, που τον κρατάνε και συνεχίζει είναι εκπληκτική. Είναι παίκτης κλάσης και πρέπει να συνεχίσει την δουλειά. Έχει δίπλα του και τους έμπειρους Ντεσπόντοφ και Τάισον και αυτό θα τον βοηθήσει. Αλλά αυτή η φάση είναι φοβερή, και το πώς κατεβάζει την μπάλα και το πώς πλασάρει στο γκολ που πετυχαίνει».

Ρωτήθηκε να κάνει μία εκτίμηση για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ και απάντησε: «Είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά πιστεύω ότι ο Ντεσπόντοφ ανεβαίνει και θα συνεχίσει να βάζει γκολ. Νομίζω ότι αυτός θα βγει πρώτος σκόρερ. Βέβαια, και ο Ζίβκοβιτς είναι σκόρερ, αλλά αυτή την περίοδο ο Ντεσπόντοφ είναι σε καλύτερη φόρμα». 

Για τον ποιον θεωρεί μεγαλύτερο αντίπαλο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου υπογράμμισε: «Βλέπω την ΑΕΚ καλύτερη αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει και άλλες διοργανώσεις, ενώ η ΑΕΚ παίζει μόνο για το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ημέρες παιχνίδι. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Τώρα μπροστά είναι ο Ατρόμητος. Όλα είναι δύσκολα, όμως, πιστεύω στον ΠΑΟΚ, κάθε παίκτης δίνει τα πάντα. Είναι καλή, φυσικά, και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».