Facebook Pixel Έτσι γύρισε το κλίμα στο Περιστέρι ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-05 13:43:00

Έτσι γύρισε το κλίμα ο Λουτσέσκου - Ατάκα παίκτη του ΠΑΟΚ για ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό!

Sportdog Team

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο έκανε ξένος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου του Βορρά, τόσο για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, όσο και για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Στέφαν Σβαμπ: Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν αυτός που... έσπασε το ρόδι για τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας έπειτα από 89 λεπτά πολιορκίας του Δικεφάλου στα καρέ του Ατρομήτου και ανοίγοντας του τον δρόμο για μία σημαντική νίκη για την οικονομία του πρωταθλήματος και διατηρώντας το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στην  κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από μία extreme νίκη με 0-2.

Ο Αυστριακός μετά το πέρας της αναμέτρησης, παρέθεσε τις σκέψεις του μιλώντας στο Metrosport.gr για την αναμέτρηση του Περιστερίου, τα διαδοχικά ντέρμπι τα οποία ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες.

Αρχικά για την αναμέτρηση ανέφερε: «Ξέραμε ότι παιχνίδια όπως αυτά δεν είναι εύκολα παιχνίδια, πιστεύαμε μέχρι το τέλος ότι θα βρούμε το πολυπόθητο γκολ όπως και έγινε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και τη νίκη»..

Για το τι πήγε ''λάθος'' μέχρι το 89΄:  «Ναι , ήμασταν άτυχοι στο τελευταίο κομμάτι, αλλά ήμασταν τυχεροί στη δική μου περίπτωση και στο γκολ που πετύχαμε, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν το να κερδίσουμε την αναμέτρηση όπως και τελικώς κάναμε. Αν είχαμε σκοράρει το πρώτο γκολ νωρίτερα, θα ήταν όλα πιο εύκολα , αλλά όπως έχουμε πει δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μπορεί σε παιχνίδια που έχουμε σκοράρει το πρώτο γκολ νωρίτερα να είναι πιο εύκολα τα πράγματα αλλά υπάρχουν και παιχνίδια όπως το σημερινό».

Για το γκολ το οποίο πέτυχε και το πόσο σημαντικό ήταν αυτό για τον ίδιο: «Δεν έχει σημασία αν το έβαζε ο Μουργκ ή ο ''Ντέλιας'', θα ήμουν εξίσου χαρούμενος. Είμαστε ομάδα και πραγματικά έχουμε σκοράρει πολλά γκολ φέτος , σίγουρα είμαι χαρούμενος όταν βρίσκω και εγώ δίχτυα αλλά το πιο σημαντικό είναι όταν έρχονται οι τρεις βαθμοί. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο μας και το πιο σημαντικό στη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι ότι είμαστε ένα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το κάτι παραπάνω και αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Για τα διαδοχικά ντέρμπι που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο: «Είμαστε χαρούμενοι που έρχονται αυτά τα παιχνίδια, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τους υποδεχθούμε στην έδρα μας , όπου σύντομα θα επιστρέψει ο κόσμος που πραγματικά του αξίζει να βλέπει αυτή την ομάδα να παίζει και να κερδίζει. Κοιτάμε μπροστά και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κερδίσουμε. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση , θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ με πλεονέκτημα πόντων απέναντι στους αντιπάλους μας και όχι να βρισκόμαστε πίσω»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο αλλά και τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Δεν βρισκόμουν σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου στα αποδυτήρια καθώς έπρεπε να βγω για ζέσταμα, αλλά μπορώ να φανταστώ τον κόουτς να λέει ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι , να είμαστε πιο αποδοτικοί και να διαχειριστούμε τις ευκαιρίες που χάσαμε».

Όσο για το πόσο εύκολο είναι για τον ίδιο να βλέπει διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια από τον πάγκο ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, τα δύο δοκάρια, το γκολ που ακυρώθηκε μέσω VAR, δεν γνωρίζω τι έγινε σε εκείνη τη φάση, αλλά μία ομάδα δείχνει ότι θέλει τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το πιο σημαντικό είναι το πνεύμα που μπορεί να έχει μία ομάδα και αυτό είναι που αυτή τη στιγμή μας κάνει να αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή και να θέλουμε να μείνουμε σε αυτή», είπε ο Στέφαν Σβαμπ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδικαιολόγητη κίνηση Καρβαλιάλ, πανικοβλήθηκε - Λάθος με Αλεξανδρόπουλο - Τέλος τα... όνειρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags