Facebook Pixel Ατάκες Ραπτόπουλου: ’’Πρέπει να έκανε... δολοφονία ο Σένκεφελντ - Φταις πρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-05 19:57:00

Ατάκες Ραπτόπουλου: ’’Πρέπει να έκανε... δολοφονία ο Σένκεφελντ - Φταις πρώτα εσύ Ολυμπιακέ!"

Sportdog Team
Ατάκες Ραπτόπουλου: ’’Πρέπει να έκανε... δολοφονία ο Σένκεφελντ - Φταις πρώτα εσύ Ολυμπιακέ!"

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε το ντέρμπι αιωνίων.

Ο ΠΑΟ κέρδισε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και ο Κώστας Ραπτόπουλος εστίασε στις επιλογές των δύο προπονητών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κέρδισε ο Παναθηναϊκός δίκαια. Ο Ολυμπιακός θέλει πρόεδρο, παίκτες, προπονητή. Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού ήταν να μην παίζει ο Ιωαννίδης σέντερ φορ. Είχε έναν καλό Μπακασέτα, αλλά είναι ένας παίκτης που αν του βάλεις πάνω του έναν χαφ που να τον επιτηρεί, ακόμη και man to man – σαν τον Αλμέιδα που χρησιμοποιεί παλιομοδίτικες μεθόδους-, είναι αργός. Τον Ιωαννίδη τον έκαναν λάθος διαχείριση στον Παναθηναϊκό.

Άρα με δύο στόπερ κι αν χαραμίσω έναν χαφ, τον Τσικίνιο κοντά στον Μπακασέτα, να μην πάρει τη μπάλα, ο Πέρεθ κόβει, ο Τσέριν καλύτερος από τον Σιώπη, δεν θα σου κάνει πάσα για γκολ. Δεν έχεις ένα κέντρο να αντιμετωπίσεις Ολυμπιακέ που θα είναι δυναμίτης στο κέντρο. Ο Αλεξανδρόπουλος από τον Παναθηναϊκό και στο εξωτερικό, χρησιμοποιεί την κίνηση με την μπάλα από πίσω. Δεν είναι ένας εκρηκτικός παίκτης, πώς πας στο διάδρομο στο 9, 9,5. Τα σκ@@σε. Θα τον βάλεις στη θέση του Τσικίνιο ή του Χέσε. 

Παίζεις με δύο αριστερά μπακ, πώς είναι δυνατόν, ο Κώτσιρας και ένας Παλάσιος, ο οποίος ήταν καταπληκτικός. Σε πολύ μέτρια και άθλια κατάσταση ήταν οι Χουανκάρ – Μπερνάρ. Είδαμε δύο ομάδες με τις καλές τους πλευρές τις δεξιές.

Ο Ροντινέι χαραμίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι και στην Αγγλία μπορούσε να παίξει. Ο Μασούρας βρήκε τον Χουανκάρ σε κακές στιγμές. Το στήσιμό του δεν ήταν σωστό. Ο Κίνι ήταν κι αυτός τρικυμία. Ο Μπακασέτας έδωσε βοήθεια και έφερε το ντουμπλάρισμα από τα δεξιά. Έτσι έγινε το τρίγωνο και δημιουργήθηκε και το 2ο γκολ του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορείς να πετάξεις τον Φορτούνη έξω αριστερά. Τι Ναβάρο ρε! Ρε Μαρινάκη, ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό; Το βλέπει μετά ότι δεν τραβάει το έργο, παίρνει ο Παναθηναϊκός το κέντρο του γηπέδου. Πέρασε τον Φορτούνη σαν δεκάρι και εκεί έκανε το καλύτερο που μπορούσε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι.

Στο ματς αυτό, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχασε και πάλι από τον προπονητή του… Δεν φορμάρεις κανέναν, καταστρέφεις τον Αλεξανδρόπουλο, τον Φορτούνη από ηγέτη. Πολλά λάθη επί λαθών. Επιτέλους εκεί στον ΟΣΦΠ βρείτε δύο σέντερ μπακ. Φέρτε τον Σεμέδο, τον Παπασταθόπουλο, τον Μανωλά. Ο Κάρμο δανεικός για 4 μήνες και ο Ντόι. Ο Φραντζής θα έπινε ουίσκι από δω μέχρι την Ακράτα.

Τρως γκολ από Μπακασέτα αργό, μη επιτηρημένο από τα χαφ. Μόνο έτσι μπορούσε να σκοράρει ο Γερεμέγεφ. Ο Σπόραρ, πεταμένος στο κρεβάτι του ΥΓΕΙΑ με την καμπούρα και ρακένδυτος. Ποιος Φωτάρας; Του ρουφήξανε τα πετρέλαια!

Ο Ολυμπιακός τελειώνει και θα γίνει το έλα να δεις από τους άλλους τρεις. Ο κύριος Καραπαπάς με τίμησε και μου έστειλε ένα μήνυμα, ότι θα αναλάβει ο Μιλτιάδης, και δεν θέλει και δεν κάνει. Τσάμπα τα πετάει τα λεφτά του. Στόπερ, χαφ, φορ, εξτρέμ, αν δεν φτιάξει κορμό, δεν θα σε φταίει κανένας Μητσοτάκης, καμία ΕΠΟ. Φταις πρώτα εσύ Ολυμπιακέ!

Το τρίγωνο Πέρεθ-Τσέριν-Μπακασέτα, τώρα που θα παίξει Κύπελλο ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, η μια ομάδα με την άλλη δεν έχουν καμία διαφορά. Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Άλλη μπάλα ο ΠΑΟΚ, άλλη προσέγγιση.

Ο Ντραγκόφσκι είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, πολύ καλά κάνει και τον βάζει. Αυτόν πρέπει να καθιερώσει και στον πάγκο τον Λοντίγκιν. Και στον ΠΑΟ πρέπει να βρουν δίδυμο στα στόπερ, γιατί δεν γράφεται τι πειθαρχικό παράπτωμα έγινε και δεν μπαίνει ο Σένκεφελντ. Είναι μεγάλο έγκλημα να παίζει ο Αράο στη θέση, πρέπει να έκανε δολοφονία ο Σένκεφελντ. Τι έκανε ρε, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο, πέταξε το περιβραχιόνιο;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags