«Ο ΠΑΟΚ έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ελπίζω να τον συναγωνιστούμε και να ντουμπλάρουμε τον περσινό μας τίτλο στην ΑΕΚ. Εμένα η ομάδα μου δίνει μια αισιοδοξία που βρίσκει τα πατήματά της, η κοιλιά τους τελευταίους δύο μήνες έχει περάσει και πλέον δεν έχει πολλούς τραυματισμούς πλέον. Μην ξεχνάτε πόσο απαιτητικό είναι το ποδόσφαιρο σήμερα, παίζει ρόλο να είσαι προσηλωμένος σε ένα στόχο, αλλά εγώ θα προτιμούσα να είναι η ΑΕΚ μέσα και στις τρεις διοργανώσεις. 

Στον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν παίκτη, κάθε φορά και κάποιος άλλος δείχνει τι μπορεί να κάνει. Βέβαια έχω κολλήσει στον Ζίφκοβιτς που έχει προσφέρει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Εγώ έχω παίξει ως επιθετικός στην καριέρα μου αλλά στη συνέχεια γύρισα στην άμυνα, οπότε υπήρχε αυτή η πολυπλοκότητα και έτσι μου αρέσει ο Ζίφκοβιτς» τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εμείς οι παλιοί παίκτες προσπαθούμε να τονίσουμε τη σημασία των Ελλήνων παικτών στις ελληνικές ομάδες. Δεν γίνεται η Εθνική ομάδα να βασίζεται σε Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένες ομάδες. Εγώ βλέπω την ΑΕΚ που έχει πολλούς ξένους και πολλές φορές δεν έχει ούτε έναν Έλληνα στην ενδεκάδα. Στα δικά μου μάτια έπρεπε να υπάρχει ένα όριο στους ξένους και να υπάρχει μια βάση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Θα ανέβω στην Τούμπα για το ντέρμπι της Κυριακής, θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Μου άρεσε η Τούμπα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με έβλεπαν με συμπάθεια. Για μένα ήταν η λιγότερο εχθρική έδρα».