Facebook Pixel
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-11 20:17:00

Έδωσε το σύνθημα ο Βέρμπιτς: ’’Το 3-0 έναυσμα για τον ΠΑΟΚ’’ - Σήμανε... συναγερμό για το κέντρο! (Vid)

Sportdog Team

Ο Σλοβένος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το γκολ του, για το διπλό στις Σέρρες και εστίασε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός με άνεση και στιλ... πρωταθλητή πέρασε από τις Σέρρες και ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, τόνισε πως αυτό που μέτρησε ήταν οι τρεις βαθμοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας είναι δύσκολο να πιάσεις τον σωστό ρυθμό. Ευτυχώς σκόραρα οπότε ήταν πιο εύκολο να μπω στο παιχνίδι, μου έδωσε χαρά και άνεση. Ήταν ένα γρήγορο γκολ, είναι σημαντικό να σημειώνεις γρήγορο γκολ σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ειδικά σε μία έδρα όπου άλλες ομάδες τα βρήκαν δύσκολα. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι. Το 3-0 είναι έναυσμα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε… μόνος του ο Μπερνάρ - Το καμπανάκι σε ΠΑΟ ενόψει ΠΑΟΚ - Κίνηση με νόημα Τερίμ για Σπόραρ (Vid)

Για το παιχνίδι: «Στο τέλος του αγώνα το 3-0 δείχνει να είναι μια εύκολη, μία άνετη νίκη όμως θα έλεγα ότι πρέπει να εντοπίσουμε κάποια προβλήματα στο κέντρο στις μακρινές και τις δεύτερες μπαλιές. Πρέπει να το αναλύσουμε, να το λύσουμε γιατί είναι κάτι που δεν πρέπει να το αφήσουμε να συνεχίζει και δεν πρέπει να επαναληφθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Μας δίνει χαρά το αποτέλεσμα, ήταν δύσκολο παιχνίδι στην αρχή, ήταν μια δύσκολη έδρα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και αυτό μας δίνει χαρά για τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags